2777
2789
عنوان

برای بازیگر شدن تو ترکیه باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4436 بازدید | 50 پست
اول باید اقامت بگیری به نظرم جدا از زبان فولت  ترکا به شدت متعصبن و ادمایین ک فقط خودشونو دوس ...

من ازیه چیز میترسم کخ ممکنه گولت بزنن واون نقش بازیگری رو بهت ندن وازت سواستفاده کنن مثلا یادمه گلشیفته بااون عضمتش که کارکرده بود راست ودروغشو نمیدونم اما گف به من گفتن لخت شو یه سکانسه از گردن بهدبالا میگیرم اما سینه هامم انداختن.میدونی چون مال اون کشور نیسم ازاین بابتاش میترسم و خب هیچ کسی ام ندارم که حمایتم کنه اونجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بازیگر شی توایران چون شناخته شده میشی دیگه نمیتونی برگردی ایران مگه ندیدی چیکار کردن با ریحانه پ ...

پارتیت باید خود اردوغان باشه ک شانس بیاری بتونی اونجا بشی بازیگرخوب😂😂به خدا نمیشه تو بخون هیچ ایرانی نتونسته اول ترکیه بشه بازیگر خوب 

هرکس باید فقط داخل کشور خودش کاره ای بشه

وقتتو صرف چیزایی نکن ک امکان نداره وقت داره میره یه بار فقط افریده شدی پس از دستش نده با هدفی ک امکانش نیس این نوشته منو کپی کن بردار بهش میرسی

خب قیافه اندام زبان ترکی خوب پارتی هم میخپاد

قیافه و اندامو قد اکیه فقط زبانم فول نیسم واینکه بخاطر بلایی که سرم اومد اون انرژی وتوانایی جسمی قبلی رو انگار ندارم یعنی یه جور رسمو کشیدن نمیدونم این انرژیه برمیگرده بهم یانه یعنی منی که انقدرقوی بودم جون داستم الان دستم مثلا رگش میگیزه درد میکنه خیلی ناراحتم 

خیلیا مدرک ندادن وبا تست دادن قبول شدن کلا درخواست دادنش چطوریه ازایران

بشنو و باور نکن گلم اونا فقط برای باند های سواستفاده بود چند سال پیش هم زیاد شده بودند... الان فقط مدرک مهمه چون سفارت باید بری و مدرک قابل ارائه تا بهت اقامت موقت بدن وگرنه نمیتونی بیشتر از 3 ماه بمونی تو ترکیه

هر چه در جستن آنی، آنی.
پارتیت باید خود اردوغان باشه ک شانس بیاری بتونی اونجا بشی بازیگرخوب😂😂به خدا نمیشه تو بخون هیچ ایرا ...

درسته و من کلا ادم بدشانسی ام قبل این اتفاق ۶ماه پیش که زندگیمو تباه کرد فکرمیکردم به هرچی ارادا کنم میرسم واقعا هم همینطور بود اما بایه اتفاقی که اصلا دست خودم نبود زندگیم نابودشد اما بااین حال من تو زندگیم هم خوانندگی رو دوسداشتم هم بازگیری چون صدای خوبی دارم اما هم دلم میخواد یه تلاشی بکنم برا بازیگریرهم میگم نکنه چون من بدشانسم نتونم موفق شم حس میکنم هرکی جامن بود به ارزویی که اینهمه سال رویاش بوده میرسید مثلا خیلی خواننده ها بازیگرا مخصوصا خواننده ها میگن از بچگی رویامون بوده و بااینکه براشون غیر ممکن بوده و فقیر بودن بهش رسیدن اما خب لابد اونا شانس داشتن چیزی که من به تازگی فهمیدم ذره ای ندارم

بشنو و باور نکن گلم اونا فقط برای باند های سواستفاده بود چند سال پیش هم زیاد شده بودند... الان فقط م ...

یعنی تو نمیتونی مثلا بری تست بدی شاید قبول کنن اخه مدرک ما که واسه اونا قابل قبول نیس

من اگ الان اراده کنم داخل کوتاه ترین زمان ممکن میتونم بشم بازیگر هم قیافم عالیه هم بدنم ولی به خاطر وضع مالی بابام ک اصلن تعریفشو نمیتونم کنم نیاز ندارم ودوسم ندارم شهرتو من این شعارمه یه زندگی ساده ولی بی تلاتم بهتراز یه زندگی با اسم بزرگ ولی باتلاتم هس

یعنی تو نمیتونی مثلا بری تست بدی شاید قبول کنن اخه مدرک ما که واسه اونا قابل قبول نیس

نه عزیزم اخه حتی قبولتم کنن باید به سفارت یک مدرک معتبر نشون بدی اتفاقا دانشگاه ها و آموزشگاه های معتبر خیلی داریم تو ایران شما باید به سفارت ثابت کنید برای این شغل مناسبید نه این که یکجایی شما رو قبول کرده چون ممکنه کسی با رشوه یا پارتی بتونه قبولی تو تست بازیگری رو بگیره اما سفارت براش فقط مدرک یا فوقش تجربه کاری مهمه...وگرنه اقامتی در کار نیست

هر چه در جستن آنی، آنی.
من اگ الان اراده کنم داخل کوتاه ترین زمان ممکن میتونم بشم بازیگر هم قیافم عالیه هم بدنم ولی به خاطر ...

ببین شهرتو من خودم به شخصه دوسندارم مورد توجه باشم اما کلا فیلم بازی کردنو دوسدارم اونم توسبک خارج 

من اگ الان اراده کنم داخل کوتاه ترین زمان ممکن میتونم بشم بازیگر هم قیافم عالیه هم بدنم ولی به خاطر ...

گلم تلاطم درسته ولی بازیگری به زیبایی و تناسب اندام نیست ها... این همه بازیگر مشهور و هنرمند که زیبایی خاصی ندارند اما هنرپیشگی بلدند...اگر میخوایی بازیگر بشی باید کلاس درسشو بگزرونی حتی برای مدل شدن هم نیاز به آموزش داری اما مدل شدن ساده تره حداقل... تو ایران هم برای خیلی از کار ها نیاز به مدل دارند اگر حس میکنی خوبی میتونی مدل شدنو شروع کنی

هر چه در جستن آنی، آنی.