2777
2789
عنوان

تبریزی ها میایین کمک؟

5233 بازدید | 68 پست

من این دو روز رو اومدم تبریز راهنمایی میکنید از کجامانتو با قیمت خوب بخرم؟  قیمتای گرونو مارک نمیخواما.  ممنون میشم راهنمایی کنید. 🙏🙏اگر کلا راهنمایی کنید تبریز کجا بریم.ممنون میشم 🙏🙏

خدایا هر چی شکرت بگویم بازم خیلی خیلی کمه.پس هوای دلمو داشته باش

آبرسان

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازار تبریز بزرگترین بازار دنیاس 

برو بازار 

بازار سرپوشیده

بازار تربیت برین پاساژ هاشم برین

۲تا بازارش زیر گذر داره مانتوهاش ارزون یکیش شهید قاضی هم مانتو قشنگ داره هم ارزون

یکیشم میدان نماز(راسته کوچه) زیر گذرش قیمتهاش خوبه

میتونین شهناز هم برین دیدن مغازه ها پاساژ والمان اینا

اسباب بازی برین مشروطه

ممنون خانومی جان. 

خوشحال میشم کلا جاهای قیمت مناسب را معرفی کنی برام. هم غذا هم لباس کودک هم زنانه 🙏🙏🙏

بازار تبریز بزرگترین بازار دنیاس  برو بازار  بازار سرپوشیده بازار تربیت برین پاساژ هاشم ...

ممنون عزیزم راهنماییت خیلی کامل بود.  راستی عزیزم بازار بزرگ الان یا فردا باز هست.؟ 

بازار تبریز بزرگترین بازار دنیاس  برو بازار  بازار سرپوشیده بازار تربیت برین پاساژ هاشم ...

راستی عزیزم پسر هشت ساله دارم ببرم پارک یا شهربازی کجا خوبه؟  که مناسب حال و هواش باشه. 

ممنون خانومی جان.  خوشحال میشم کلا جاهای قیمت مناسب را معرفی کنی برام. هم غذا هم لباس کودک هم ...

لباس کودک شهناز هم میفروشن ولی مارک گرون

تو راسته بازار پراز سیسمونی

ولی دوتا پاساژ داریم قیمتاش عالی

یکیش پاساژ امام خمینی زیر زمین لباس زیر اینا میفروشن همون همکفش برو قیمتاشون عالی

یکیشم شهدا هست

ولی تو برو امام خمینی یه مغازه هست وارد امام خمینی شدی روبروت نرده وپله هست

تو برو سمت راستی

اولین مغازه لوازم خیاطی میفروشه بعداون یه مغازه هست مرد قدبلند توپول اون نه بعد مغازه اون قدکوتاه وکچل قیمتاش فوق عالی ارزون و جنساش عالی

راستی عزیزم پسر هشت ساله دارم ببرم پارک یا شهربازی کجا خوبه؟  که مناسب حال و هواش باشه.

پارک مینیاتور برین برا خودتونم خوبه قبلا اسب کوچکم برا بچه های زیر ۱۰ سال داشتن

برا عکس یادگاری هم عالی توخیابون گلکار هست

باغلارباغی هم شهربازی

خیابان نصف راه پاساژ ستاره باران هست طبقه بالاش شهربازی