پسرم جمله بندی نمیکنه جیغ وداد میزنه دکتر احتمال کمی از اوتیس داده ولی هنوز قطعی نگفته آزمایش متابولیک دادیم زده سطح آمونیاک خونش بالاست یعنی چی بچم سه سالشه کسی اطلاعاتی داره
سلام گاهی برخی مشکلات متابولیک باعث ایجاد حالات اتیسم میشه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداروشکر واسه بچه ی منم دعاکنید گلم این دکترا فقط بلدن دنیارو آوارکنن سر مادرها راستشب ...
انشالله که چیزی نیست عزیزم..اره بابا دکترا همش میترسونن...
من هزینش ازاد بود دومیلیون شد...خواستم ببینم شاید شهرهای دیگه ارزونتر باشه...ازمایش کی میبری دکتر؟
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
انشالله که چیزی نیست عزیزم..اره بابا دکترا همش میترسونن... من هزینش ازاد بود دومیلیون شد...خواستم ب ...
واقعا من نمیدونم شاید آزمایش ها باهم فرق میکنه مال من رو گفت متابولیک هستش باتکمیلی صفر شدبرام شاید برای شما تعداد آزمایشتون بیشتر بوده یا تخصصی تربوده مال من جواب آزمایش ۱۵روز طول کشید آماده بشه
اگه امشب دکترش باشه میبرم توروخدا دعاکنید بچم از این دارو انگ اوتیس نجات پیدا کنه خیلی درموندم بخدا
واقعا من نمیدونم شاید آزمایش ها باهم فرق میکنه مال من رو گفت متابولیک هستش باتکمیلی صفر شدبرام شاید ...
نه مال دخترمنم همین متابولیک بوده...کلا استان ما نداره آزمایشو فرستادن تهران یا شیراز نمیدونم...واسه همین ایقد گرون شد...عزیزم انشالله به حق امام حسین بچت صحیح و سالم باشه...
نه مال دخترمنم همین متابولیک بوده...کلا استان ما نداره آزمایشو فرستادن تهران یا شیراز نمیدونم...واسه ...
شماهم مادری واین راه رو رفتی از دردوعذابش خبرداری ک چقدر عذاب آوره ک ب بچت بگن فلان مشکل رو داره پس توروخدا این روز آخر ماه رمضونی ازته دلت برای دل من وخوب شدن پسرم دعاکن🙏
شماهم مادری واین راه رو رفتی از دردوعذابش خبرداری ک چقدر عذاب آوره ک ب بچت بگن فلان مشکل رو دا ...
من هنوز تو همین راهم...خیلی سخته...به خاطرش جایی نمیرم😔..خجالت میکشم😭...عزیزم انشالله به حق حال همین الان دلم که فقط خدا ازش خبر داره بچت صحیح و سلامت و بی هیچ مشکلی باشه
الهی بمیرم...منم رفتم مسجد مراسم ،یکی از شبای قدر ایقد جیغ زد همه حرفم زدن...ایقد گریه کردم..تو مطب دکترا نمی مونه ،یعنی جگرم تیکه تیکه ست😔😔😔
بله گلم نشون دادم گفت آزمایشش مشکلی نداره بهش گفتم پسرم بدتر شده تومدت درمان هم جیغ هاش هم عص ...
خب خدا راشکر که چیزی نبود....عزیزم اصلا نگران نباش ،احتمالا فقط یکم بیش فعال باشه...خدا کریمه...درست میشه انشالله عزیزم