2777
2789
عنوان

بارداری

128 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من ۱۸ سالمه ازدواج کردم ی ساله عروسی کردم همسرم خیلی بچه دوست داره۳۰ سالشه پریودم پنج روز بود عقب افتاده بود بیبی چک زدم منفی بود ته دلم انگار بچه میخوام خودمم درسم دارم میخونم اما میترسم از اینکه دیگه کاری نتونم بکنم اینم بگم تک فرزن هستم مادرمم نزدیکمه

بسلامتی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

وایه همچین چیزی اینجا نظر نخواه من یبار گفتم کلا نابودم کردن

ببین خودت امادگیشو داری شرایطشو داری میتونی مسئولیت ی انسان دیگرو ب عهده بگیری یا ن

اگه کسی از مشکل اندومتریوز سردرمیاره بهم درخواست بده ممنون💜      دعا کنید منم مامان شم... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه عروسی کردی شما هم؟  الان میگم کاش زود ازدواج نمیکردم 🤦‍♀️

اره ۴ساله

اره منکه هیچی ازم نمونده زیر مشکلات😐

اگه کسی از مشکل اندومتریوز سردرمیاره بهم درخواست بده ممنون💜      دعا کنید منم مامان شم... 

عزیزم کاری بکن ک دلت میخواد منم ۱۹ ازدواج کردم شوهرم ۲۷ سالش بود ۲۰ عروسی کردم فوریم بجه خواستیمو هنوز ۲۰ سالمه یک هفته دیگ ایشالا بچم بدنیا میاد واسمم حرف بقیه مهم نیس بقیه اگ میتونستن یه فکری به حال زندگی خودشون میکردن نمیومدن به من بگن وای چقدر زود

خدایا عاشقتم😍
عزیزم کاری بکن ک دلت میخواد منم ۱۹ ازدواج کردم شوهرم ۲۷ سالش بود ۲۰ عروسی کردم فوریم بجه خواستیمو هن ...

ته دلم انگار دوس دارم شوهرمم خیلیی فهمید پریود نشدم انقد خوشحال شد فقط مشکلم درسمه میترسم دیگه نتونم بخونم پیشرفت نکنم نمیدونم دوروزه درگیرم🙂💔

عزیزم کاری بکن ک دلت میخواد منم ۱۹ ازدواج کردم شوهرم ۲۷ سالش بود ۲۰ عروسی کردم فوریم بجه خواستیمو هن ...

مبارک باشه عزیز دلم انشالله قدمش خیر باشه 

شما درستونو ول کردید؟