2777
2789
عنوان

هر روز گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 72 پست
بدبخت فقیری که کامنت شمارو میبینه ...اون ام خودش بیماری میاره که با دیدن فقرا شاد بشی که تو اینجوری ...

گفتم بجا اینک جلسه ای ی تومن بکنی تو حلق دکتر ک باهات حرف بزنه ک یادت بره مژت کوتاه بود یا بلند تو شب عروسیت بجاش همین پولو ن ولی یک دهمش رو چندتا بستنی بخر برا بچه های کار ببینین چقد خوشحال میشن شاید خدا ب این واسطه حالش رو خوب کرد

دوباره ابرو ارایشگاه  و با لباس عروس با همسرت برو اتلیه  ولی باور کن فامیل حتی چهره ...

اره واقعا میدونم اونا توزندگی خودشونن ودیگ چیزی از مراسمم یادشون نمیاد ولی واقعااین افکار ناخوداگاه میان تو ذهنم باید تمام تلاشم بزارم تا این مسئله رو حل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونید وسواس فکری چی ارزو میکنم دشمنم هم بهش دچار نشه خیلیییی سخته

روزی میرسه به این افکارت میخندی،منم عروسیم افتضاح بود تا دوسال عروسی هرکی میرفتم افسردگی می‌گرفتم من ولی الان 8 سال گذشته ودیگه مهم نیست گذشت ورفت

من عروسی نداشتم و بدون هیچ مهمونی و یا مراسمی رفتیم سر زندگیمون 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
اره واقعا میدونم اونا توزندگی خودشونن ودیگ چیزی از مراسمم یادشون نمیاد ولی واقعااین افکار ناخوداگاه ...

شما بنظرم کمالگرا هم هستید منم اینجوری بودم الان بهتر شدم باید تمرین کنید از شدت کمالگرا بودنتون کم کنید خیلی سخته ادم همه چی زهر مارش میشه

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
😅منم به همین فکر کردم خودم خوب شم انقدر هزینه نکنم 

منم اصلا از شام عروسیم و عروسیم راضی نبودم ما کم کم تو عروسی هامون کمتر از دو نوع غذا نمیدیم و لی من تو عروسی ام فقط جوجه کباب دادم خیلی جلوی فامیلم خجالت کشیدم بعدش ما خانواده کم جمعیتی هستیم کل دعوتیامون ۵۹ نفر بودن ولی خانواده همسرم۳۰۰ گفتم بجای اینکه این همه بقال چغال محله اتون رو جمع کنی کن دعوت میکردی یه شام درست و حسابی می‌دادی 

برای شادی روح پدرم صلوات😭
بدبخت فقیری که کامنت شمارو میبینه ...اون ام خودش بیماری میاره که با دیدن فقرا شاد بشی که تو اینجوری ...

آها بد برداشت کردم ببخشید ....🌺

فکر کردم میگید فقط چون فقیر نیستی خوشحال باش 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
دقیقا انگار فقط ماییم که تو این فکرا غرق میشیم ودیگران ککشون هم نمیگزه

شک نداشته باش ...این اصطلاحاتی که گفتی مشاور بهت گفته هم بریز دور ...ول کن بابا .سعی کن از این ب بعد تو مراسم های دیگه بدرخشی .

من هم چون یاداوریش ناراحتم میکنهسعی میکنم یاداوری نکنم هرموقع یادم میاد میگم وللش بابا ب درک ..گذشت 

منم اصلا از شام عروسیم و عروسیم راضی نبودم ما کم کم تو عروسی هامون کمتر از دو نوع غذا نمیدیم و لی من ...

همین اتفاق تو مراسم ما افتاد ویک سری ادم اشتباهی که قرار نبود دعوت بشن به عروسی ما اومدن ولی خب من فقط برای ارایشم خیلی حرص میخورم واقعا عصبی میشم بهش فکر میکنم

همین اتفاق تو مراسم ما افتاد ویک سری ادم اشتباهی که قرار نبود دعوت بشن به عروسی ما اومدن ولی خب من ف ...

نکن دیگه ۹۰درصد عروسهای به دلایل مختلف از مراسم غروسیشون راضی نبودن حالا آن شاالله پول جمع کن واسه سالگرد عروسیتون چندتا عکس آتلیه باکلاس بگیر 

برای شادی روح پدرم صلوات😭
وقتی میدونی فکرات از وسواسه چرا دیگه خودتو آزار میدی ...مطمیئنم بد هم نشدی و قشنگترین عروس دوره ی خو ...

ممنون درسته از کودکی این عادت تو من نهادینه شده 

خودم اقرار میکنم

درست میگی باید برای سالگرد ازدواج هم تلافی کنم

اصلا بهش فکر نکن به خودت بگو تو هرمدل وارایشی زیبا هستم شما هم که مامانت ارایشگره برو مدل به مدل آرایش کن عکس بگیر

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش