2777
2789
عنوان

هر روز گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 72 پست
و منی که عروسی نگرفتم 😁

کار درست شما کردی اگر برگردم عقب اصلا به حرفای مردم توجه نمیکنم وعروسی نمیگیرم با اون پول میرم طلا میخرم ولی تو حلق این ادم های بی چشم ورو نمک نشناس نمیریزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا خودت نخوای خوب نمیشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ول کن بابا ...هرچی که بود تموم شد و خیلی هم عالی بوده 

منم تا ی مدت درگیر لباسم بودم که بد بود و دوسش نداشتم اما دیگه گفتم وللش گذشته ...هیچ کس اصلا لباس منو یادش نمیاد فقط خودم دارم خودخوری میکمم 

هیپنوتراپی چرا؟ اگر تشخیص ocd با مشاوره معمولی حل میشه من یه مشاور خوب میشناسم اگر خواستی معرفی کن ...

نمیدونم اره ممنون میشم معرفی کنی مشاور خوبی هم بود ولی نمیدونم چرا اینطور به من گفت

عزیزم یکم ب ادمای فقیر حضوری سر بزن حرف بزن باهاشون کاملا خوب میشی پول دکتر هم نمیخاد بدی...

بدبخت فقیری که کامنت شمارو میبینه ...اون ام خودش بیماری میاره که با دیدن فقرا شاد بشی که تو اینجوری نیستی 😑

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
ول کن بابا ...هرچی که بود تموم شد و خیلی هم عالی بوده  منم تا ی مدت درگیر لباسم بودم که بد بود ...

دقیقا انگار فقط ماییم که تو این فکرا غرق میشیم ودیگران ککشون هم نمیگزه

دوباره ابرو ارایشگاه  و با لباس عروس با همسرت برو اتلیه 

ولی باور کن فامیل حتی چهره شمارو یادشون نمیاد چه برسه به ارایشت 

ولی وسواس فکریت رو حتما درمان کن تو همه ی مسائل اینجوری باشی خودتو اذیت میکنی 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.