2777
2789
عنوان

هر روز گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن دیگه ۹۰درصد عروسهای به دلایل مختلف از مراسم غروسیشون راضی نبودن حالا آن شاالله پول جمع کن واسه س ...

ان شاالله لطفا برام دعا کنید این شرایط رو بگذرونم وبه ارامش فکری برسم🙏🏻

منم خیلییی ادم حساسی ام تو گذشته ام به خیلی چیزا گیر میدم و الانم دارم ادامه میدم همچنان و همش حرص میخورم ولی بنظرم خودت خاستی و اون ارایشو داشتی نباید خیلی بهش فکر کنی گذشته دیگه

یه سوال مگه خیلی بد بود؟چیش ناراحتت میکنه؟؟

عکسا رو بده یه فتوشاپ کار حرفه ای درست کنه!!! اینم گریه داره اخه؟ هیپنوتیزم؟ عروسی دوباره؟

با فتوشاپ فکر نکنم بشه درست کرد اخه مژه ها خیلی کوچیکن نه این هیپنوتراپی با هیپنوتیزم فرق داره اره میزنم به سیم اخر به فکر عروسی دوباره میفتم میدونم به نظر بقیه واقعا مضحکه ولی این فکری که تو سر من تکرار میشه و واقعا نمیتونم دهنم کنترل کنم وبهش بگم بسه دیگ فکر نکن باز افکار بیشتر میکنه طوری که استرس وگریه سراغم میاد

برای خودت مشغله درست کن 

برای مثال برو کار کن وقت نمیکنی سرتو بخارونی 

منم عروسیم مشکل به وجود اومد به مرور برام اهمیتش کم شد 

اما به جرئت میتونم بگم ذهنت بیکاره برای همین برات مشغله بی خودی درست میکنه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

برای خودت مشغله درست کن  برای مثال برو کار کن وقت نمیکنی سرتو بخارونی  منم عروسیم مشک ...

نمیدونم اخه وقتی مشغول ب انجام کاری هم هستم دائم ذهنم داره ب این مسائل فکر میکنه الان دانشجوام

با فتوشاپ فکر نکنم بشه درست کرد اخه مژه ها خیلی کوچیکن نه این هیپنوتراپی با هیپنوتیزم فرق داره اره م ...

باور من میشه با فتوشاپ درستش کرد! برو سراغ عکاست بگو بهش اگه خودش تونست که هیچ! اگه نتونست فایل خام عکساتو بگیر ببر پیش فتوشاپ کار کاربلد!

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
از این ناراحتم که چرا مژه بلند تر نزاشتم 

من که شوهرم همیششه بهم میگه تیشه ورداشتی و میزنی به 

ریشه خودت واقعا الان تو هم داری برای چیز خیلی کوچیک خودتو خیلی عذاب میدی حالا من  عصبی و فکری ک هستم اشتهام صفر میشه از عروسیم تا حالا خیلی لاغرتر شدم و ...