2777
2789
عنوان

حدود ۱ ماه دیگه عروسیمه

1000 بازدید | 22 پست

وسواس گرفتم دو تا ارایشگاه خوب مد نظرمه مثل دیونه ها شدم خوددرگیری گرفتم میگم برم پیش فلان ارایشگاه بعد میگم ن اعتماد بنفسمو کامل از دست دادم میگم زشت در نیام  لباس عروس بهترین جنس و مدل رو میبینم پسند میکنم بعد میگم ن بهم نمیاد  واقعا نمیدونم  چیکار کنم   شما هم اینجوری بودین یا فقط منم

واقعا نمیدونم چیکار کنم هر توصیه و پیشنهادی دارین خواهرانه بهم بگید 

❤️کاربری دست سه نفره❤️

منم دقیقا مثل توام ولی من دقیقا معلوم نیست عروسیم کی باشه از الان استرس همه چیو دارم 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساسیت به خرج بدی بدتره ریلکس باش کارای نسیم عقیلی رو هم ببین

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
سخت نگیر انتخاب کن بره بهترین کارارو هم بکنی باز بعد عروسی میگی کاش فلان میکردم مهم خوشبختیه

واقعا دست خودم نیست نمیتونم از این فکر و وسواسی در بیام

❤️کاربری دست سه نفره❤️

امان از این وسواس و سخت پسندی منم همینطورم آخرم میرم یه چیز گرون و معمولی میگیرم ولی اطرافیان نه هم زود انتخاب میکنن هم قیمت مناسب وهم یه چیز خوب و معقول .

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤

فقط ساده و شیک باش

تور روی مو هم خیلی شیکه و لباس عروس آستین دار

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭