2777
2789
عنوان

ارشد وزارت بهداشت 😢😥😭

135 بازدید | 8 پست

من حواسم به این قسمت دفترچه نبود که دانشجوی سال آخر باید فرم بده به دانشگاه امضا کنند و معدلشو ویرایش کنه.

از طرفی مهلت ویرایش که تموم شده ولی توی همین قسمت دفترچه زده تا ۳۱ اردیبهشت.

من خیلی استرس گرفتم، اصن نمیدونم منظورش چیه؟؟

یعنی دیگه وقت ندارم برا اینکار؟؟😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید فرم داد به دانشگاه؟

خب من معدل جدیدم که اومد تو همون بازه زمانی که داده بودن رفتم تو سایت نگاه کردم و ویرایشش کردم،دیگه کاری به دانشگاه نداشتم

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
چرا باید فرم داد به دانشگاه؟ خب من معدل جدیدم که اومد تو همون بازه زمانی که داده بودن رفتم تو سایت ...

نه توی این قسمت نوشته مثل اینکه باید فرمی رو داد به معاونت دانشگاه امضا کنند.

حتما دفترچه رو بخون.

من ‌که تازه فهمیدم😭

نه توی این قسمت نوشته مثل اینکه باید فرمی رو داد به معاونت دانشگاه امضا کنند. حتما دفترچه رو بخون. ...

وای منم نمیدونستم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ممنون عزیزم،حتما میخونم

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

کارنامه هاش چند روز دیگه میاد واسه سال 1401

کسایی که می خوان انتخاب رشته کنند این مطلب رو من تو نت پیدا کردم.

کامل داره توضیح می ده چجوری باید با رتبه مون انتخاب رشته کنیم. کلا هم سایتش تخصصی روی بهداشت بد کار نکرده. کارنامه ها و قبولی های سال قبل رو هم گذاشته برای همه رشته ها.

انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت