2777
2789
الان من با چه رویی نگاش کنم؟اصلا دیگه بهم زنگ نده امروز دیگه منو نمیخاد چیکار کنم😔گفت غرورمو له کرد ...

با این سنش باید خجالت بکشه با این رفتاش مگه کسی پولشو بخواد اون غررورش له میشه داره دروغ میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گفت هیچوقت اینقدر غرورم نشکسته بود😔😔😔😔😔

ای بابا، از دلش دربیار بگو من با تو ندارم، ولی بخدا پول لازم داشتم نمیدونم بگو خواهری کسیم خیلی لازم داشت ازم خواهش کرد مجبور شدم..بعد قراز بزار رو در رو باهاش حرف بزن یه دوتا شاخه گلم بگیر ببر

خب دیگ اومد غریب باهام حرف زد چون بدش اومده قهره مثلا دیگه

عزیزم الان کاری که تو داری میکنی بهش میگن واکنش بیش از حد که همیشه نتیجه بدی داره بابا یخورده اعتماد به نفس داشته باش هیچ کس از ادمای ضعیف خوشش نمیاد بعدم کاری نکردی که پول خودتو خواستی اگر دیدی گفت چرا پولو خواستی بگو دوستم نیاز شدید داشت منم بهش گفتم از دوست پسرم قرض میکنم بهت میدم اینطوری مثلا پیش دوستات دوست پسرتو هم بالا بردی 

الان من با چه رویی نگاش کنم؟اصلا دیگه بهم زنگ نده امروز دیگه منو نمیخاد چیکار کنم😔گفت غرورمو له کرد ...

اگه رفت ک خدارو شکر ک شناختیش و عمرت رو حرومش نکردی.

اگه موند ک روشت رو عوض کن،یعنی چی من طلاقی من طلاقی،۲ بار تو روش بگو این حرف رو دیگه پیازم برات خورد نمیکنه🙄

قصدش باهام ازدواج بود..الان دیگه منو نمیخاد نه؟😔غرورشو شکوندم نه؟😔

هیچم نشکوندی ۶ ماه پیش قرض دادی الانم که پول اومده دستش وظیفه اش بوده بدون اینکه تو بهش بگی پول رو بهت بده 

نگران نباش اون نرفته

چند روز برات قیافه میگیره بعد ادعای عاشقیش میشه دوباره به بهانه دیگه ازت بیشتر میگیره و تو روت نمیشه ازش پس بگیری

وقتیم که کیس بهتری پیداکردمیره پی زندگیش.

واقعا فکر کردی واسه ازدواج بوده باهات؟

اگه اینطور بود زودتر میومد خواستگاری

الانم تو تحویلش نگیر تا تکلیفتو مشخص کنه

قصدش باهام ازدواج بود..الان دیگه منو نمیخاد نه؟😔غرورشو شکوندم نه؟😔

خیلی هم کار خوبی کردی اصلا هم قصدش ازدواج نبوده دقیقا میدونسته چون تو مطلقه ای خیلی خواهان بودن با اونی واسه همین روش شده ازت پول بگیره و خیلی هم خوب یادش بوده ولی نمی‌خواسته بهت بده چون واسه پول باهات دوست شده.