ماه۰۰2 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 540 عنوان به دهن عالم و آدم شیرینم به جز بز اصلی 26 بازدید | 2 پست دخترا بیاید غیبت چرا هیچکس به دلم نمیشینه ؟؟؟شما هم اینجورید؟اصن نه کراش میزنم نه عاشق میشم طرف خودش و میکشه یا هرکی ابراز علاقه میکنه خندم میگیره میگن خیلی بی احساسی اگه تا اخر همینجوری باشم چی؟ همه چیز از درون تو آغاز میشود دیروز | 19:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fereshtehh90 عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 619 واسه من برعكسه من به دل هيشكي نميشينم يعني هيشكيي ببين هيشكيييهركي منو ميبينه ازم عبور ميكنههه اصلا مهر من به دل هيچكس نميشينه و ديگه اينو قبول كردم...نميدونم براي چي مشكل از كجاست ولي يقين 100 درصد از قيافمه ... ميدونم
ماه۰۰2 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 540 واسه من برعكسه من به دل هيشكي نميشينم يعني هيشكيي ببين هيشكيييهركي منو ميبينه ازم عبور ميكنههه اصلا ... مگه میشه؟قطعا به دل میشینی ندید اینو مطمئنم بعدشم کل دنیا دوست داشته باشن چه فایده ای داره؟!آدم خودش و عزیزاش براش کافی ان همه چیز از درون تو آغاز میشود
fereshtehh90 عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 619 مگه میشه؟قطعا به دل میشینی ندید اینو مطمئنم بعدشم کل دنیا دوست داشته باشن چه فایده ای داره؟!آدم خودش ... اخه به اين باور رسيدم متاسفانه.. كه عزيز و دوست داشتني نيستمممنونم گلم :) مهربون ترينننن