2777
2789

هفته قبل به خاطر یه کار رفتیم خونی دختر خالم چند روز خونشون بودم اینم تازه رفته کاپ قاعدگی خریده بود همون چند روزی که اونجا بودم پریود شد گذاشت یه دو ساعتی گذشت دیدم داره از دست شویی صدا میاد رفتم پشت در دیدم داره بالا میاره کمکش کردم اوردمش بیرون گغت تا درش آوردم خواستم بشورم چندش حالت تهوع بهم دست داد و شروع کردم بالا آوردن 

هیچی دیگه همون لحظه هم انداختش تو سطل زباله 

کسی تجربه ای داره واقعا این اندازه حال بهم زنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم این کاپ چیه الان مد شده!! والا چندین نسله پد بهداشتی استفاده کردن و خیلی هم خوب بوده مخصوصا ...

اره خیلی هم بهتره تازه اینم باید ضدعفونی کنی شنیدم با جوشیده بود هر چند وقت یکبار 

این دیگه خیلی کثیف کاریه

اره خیلی هم بهتره تازه اینم باید ضدعفونی کنی شنیدم با جوشیده بود هر چند وقت یکبار  این دیگه خی ...

نمیدونم ولی من حس میکنم یه چیز اضافی اون داخله. کلا خوشم نمیاد برا یه بارم امتحان کنم.!! 

اره خیلی هم بهتره تازه اینم باید ضدعفونی کنی شنیدم با جوشیده بود هر چند وقت یکبار  این دیگه خی ...

احتمالا اشکال از دختر خاله تونه... مگه کاپ رو از بدن خودش خارج نکرده خون خودش بوده دیگه.. مگه نواربهداشتی رو عوض کردنی خون. نمیبینه... من الان نزدیک دوساله کاپ دارم به نظرم اشتباه کردم چندسال پیش نخریدم.. 

احتمالا اشکال از دختر خاله تونه... مگه کاپ رو از بدن خودش خارج نکرده خون خودش بوده دیگه.. مگه نواربه ...

نمیدونم ولی در کل خیلی آدم حساسیه همون نوارم که عوض میکنه میگه چشمامو میبندم