2777
2789
عنوان

هزینه مهمانی جاری

1288 بازدید | 39 پست

جاریم ، برای افطاری خانوادش که ۲۵نعر میشن دعوت کرده بود رستوران، گفت با همه چی چای خرما زولبیا شام  سالاد دوغ نوشابه، شده ۳۳۰۰ت. خوب شده؟ یا گرونه؟

بنظرم  با قیمت کمتر میتونست تو خونه دعوت کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال .انقد تو نخ زندگی جاریا نباشین .شاید اینجوری راحتتر بوده 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
برو بابا

🙃🙃🙃حسادتو دور کن

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
بیخیال .انقد تو نخ زندگی جاریا نباشین .شاید اینجوری راحتتر بوده 

والا کله صب فکر اینه چرا جاری انقد خرج کرده خو ب ماچه تو قناعت دوس داری خودت قناعت کن 

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
شامش رو گفت یادم نیست چیا بود.ولی من حیفم میاد اینکار بکنم

من داشته باشم بیرون و بیشتر ترجیح میدم. خدایی راحت میری فضای بزرگ میشینی و پذیرایی میشی و میایی. 😅😅👌🏻👌🏻یک خاطره ی خوب هم‌واسه مهمون ها میسازی

ب خودشم گفتم.باهم راحتیم

بنظرم خیلی خوب شده و کار خوبی کرده تو خونه ظرف کثیف و بچه ها ادیت میکنم و استرس و سختی خیلی کار خوبی کرده آفرین بهش

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد