2777
2789

بیاین یه راهی نشونم بدین بگین چیکار کنم زندگیم درست شه...ببینین مقصر منم یا همسرم؟

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من دارم ظرف میشورم میگه خوبه چیزی نخوردیم اینهمه ظرف کثیف شده؟

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

یا میرم لباس بندازم لباسشویی میگه خونرو جارو نزده لباس میشوری ؟ 

وقتی میگم بچه ی ۸ ساله چرا ساعت ۱۰ شب میفرستی مغازه خودت برو میگه بچه ی خودمه ب خودم مربوطه

به پدر و مادرم بی احترامی میکنه  حالا من بخوام بگم بسه دیگه دوست داری منم همین حرفارو بزنم عصبی میشه میاد مشت میزنه توسرم

یا میرم لباس بندازم لباسشویی میگه خونرو جارو نزده لباس میشوری ؟ 

سلام عزیزان صبحتون پر خیر و برکت 🌹

طاعاتتون قبول باشه ان شاء الله ☺️

🔶 برخی افراد ممکنه بیش از حد قهر کنند. قهر بیش از حد یا قهر طولانی مدت معمولا نشونه وجود برخی بیماری ها در انسان هست. معمولا افزایش سودای بدن موجب میشه که انسان دچار افکار منفی بشه و با دیگران ارتباط صمیمانه ای پیدا نکنه.

💢 معمولا کسانی که خجالتی هستند دارای طبع سوداوی هستند یا دچار غلبه سودا شدند.

برای رفع این حالت خوبه که خانم خونه غذاهای با طبع گرم و تر بپزه تا به مرور زمان غلبه سودا کم بشه.

❇️ مثلا سعی کنید از غذاهای خانگی مثل آبگوشت و انواع خورشت های ایرانی و دمنوش های با طبع گرم و تر بیشتر استفاده کنید.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

ای بابا 

متنفرم از مردایی ک تو کارای خونه دخالت میکنن

حالا کمک نمیکنن ک هیچ دخالت میکنن برا چی دیگه

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽
ناراحت باشم میگه بابات مرده مگه

مشکلش چیه که اینقدر گیر میده؟ از اول اینطور بود؟؟ زیاد خونس؟؟؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!