2777
2789

دخترم دو سالشه تا یک سالگی قد و وزنش عالی بود حتی بهتر از نمودار. از یک سالگی قد و وزنش متوقف شده. سلام و سرحال ولی اصلا رشد نداره. دکترم بردم فقط بد از جواب آزمایشات میگن سالمه و یه زینک میدن که اصلا تاثیر نداره. خیلی نگرانممم واقعا بعضی وقتا دور از چشم شوهرم گریه میکنم براش. هرکی هر راهی بلده بهم بگه خواهشا

دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه های زیادی دوروبرم دیدم که بدون دلیل کمبود وزن گرفتن وقتی اکو گرفتن دیدن بچه بخاطر مشکل قلب ...

قزبانت عزیزم، ولی واقعا دارم دیوونه میشم. 

سلام عزیزم منم دخترم خیلی بی اشتهاس (البته من به زور بهش غذا میدم) اصلا وزن اضافه نمیکنه ،واقعا در جنون عذاب میکشم چند روز پیش بردم دکتر براش شربت اشتها نوشت بهتر شده و گفت کم خون 

خلاصه کلی دارو نوشت گفت ان شاالله رشدش رو درست میکنیم نمیزاریم بچه اینطور بمونه 

یک کیلو کمبود وزن داشت و ۳ سانت قد نسبت به هم سن و سالاش 

سلام عزیزم منم دخترم خیلی بی اشتهاس (البته من به زور بهش غذا میدم) اصلا وزن اضافه نمیکنه ،واقعا در ج ...

عریزم خدا بهت کمک کنه. ولی دختر من با مولتی ویتامین وزن میگیره و استادش خوبه. ولی باز یهو دوباره همون وزنو کم میکنه. قاسم ک متوقف شده خیلی وقته