2777
2789
عنوان

به اکسم زنگ بزنم❓️👀

86 بازدید | 7 پست

خب با اینکه دختر خوش رو بودم ولی یکم خودشیفته بودم، زود عصبانی میشدم زود آروم میشدم، بهش توجه نمی کردم و یکم حس تنهایی داشت، براش زیاد محدودیت میذاشتم، میدونست وابستشم و دوستش دارم.

اونم می گفت بازیچه ام قرار میدی و اینکه هر چی میگم قبول نمی کنی غرورم میکشه.

میخوام رفتارمو عوض کنم باهاش مهربون تر شم و توجه کنم و مثل قبل خودشیفته نباشم

ماه های اخیر جواب پیام هام و زنگ هام نمیده

میترسم الان با شماره دیگه زنگ بزنم ردم کنه؟

میخوای اغوش اسلام رو براش باز کنی😐😐😐

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت اینکارو نکن تروماش یادت نمیره هیچوقت

چطور یعنی تروما؟

اون یه کار بد کرد باهام و اون این بود که ولم کرد دو بار تا حالا

ولی من جلوش خودشیفته بودم و براش زیاد محدودیت می ساختم

میخوام رفتارمو عوض کنم

چطور یعنی تروما؟اون یه کار بد کرد باهام و اون این بود که ولم کرد دو بار تا حالاولی من جلوش خودشیفته ...

منم به حال تو افتادم اونکه نخاد ببخشه وقتی چندبار عذرخاهی کنی درحالی که حق با توبوده تو رو سست عنصر و کوچیک میشمارتت وقتی یه بار گفت نه دیگه نرو .وقتی خودشیفته باشی دیگه بدتر از جواب نه اذیت میشی طرف من خودشم خودشیفته بود چون یه جایگاه اجتماعی خوبی داشت .منم کارای خوبشو ندیدم و فقط بداشو دیدم الان شش ماهه دیگه نتونستم برش گردونم

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 
منم به حال تو افتادم اونکه نخاد ببخشه وقتی چندبار عذرخاهی کنی درحالی که حق با توبوده تو رو سست عنصر ...

خب حق با اون بوده نه من

من یکم زیاد خودتو می گرفتم ازش 

به خواسته هام بیشتر از اون توجه میکردم

یکم نق نقو بودم

ولی خوش رو و خوش خنده و وابسته بهش بودم

خب حق با اون بوده نه منمن یکم زیاد خودتو می گرفتم ازش به خواسته هام بیشتر از اون توجه میکردمیکم نق ن ...

اینایی که میگی منو دقیقا یاد خودم میندازه دقیقا الان فکر میکنم حق بااون بوده.خب الان دیگه نمیخاد باهمچین شخصیتی درارتباط باشه میخای چیکار کنی مردا مثل زنا نیستن حرف دلو زبون یکی نباشه 

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی