2777
2789

مامانا خسته شدم دارم افسردگی میگیرم از خودم بدم اومده خیلی لاغر شدم خیلی چیکار کنم اصلا بی جون شدم 

قدم 160 وزنم 40😭😭😭

لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم

من قدم ۱۷۰وزنمم ۴۹شدم ماکارانی زیر چشما سیاهچاله😑😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت من روز به روز دارم چاق تر میشم هی قبلنا لاغر بودم لاغری خیلی خوبه

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
چیکار کنیم خیلی بده من استخونام زده بیرون 

وای دقیقا مثل من دیروز شلوارم از پام افتاد شوهرم میگه اونی که شلوارو نگه میداشت دیگه نیست میگم کی؟میگه باسنت😂😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
وای دقیقا مثل من دیروز شلوارم از پام افتاد شوهرم میگه اونی که شلوارو نگه میداشت دیگه نیست میگم کی؟می ...

😂😂چیکار کنیم من تو آینه خودمو میبینم بدم میاد چه برسه به شوهرم 

وای دقیقا مثل من دیروز شلوارم از پام افتاد شوهرم میگه اونی که شلوارو نگه میداشت دیگه نیست میگم کی؟می ...

وای نصف شبی نمیتونم بلند بخندم بچه م بیدار میشه خیلی باحال گفتی😂😂

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
خوش بحالت من روز به روز دارم چاق تر میشم هی قبلنا لاغر بودم لاغری خیلی خوبه

نه دیگه عین من استخونا بیرون بی جون مثل مریضا

😂😂چیکار کنیم من تو آینه خودمو میبینم بدم میاد چه برسه به شوهرم 

منم نامزدیه خواهرمه روم نمیشه برم هرجا میرم میگن وای چقد داغون شدی شدی یه پاره استخون هرچیم ارایش میکنم اصلا خوب درنمیاد از بس صورتم کوچیک شده

وای نصف شبی نمیتونم بلند بخندم بچه م بیدار میشه خیلی باحال گفتی😂😂

😂😂😂من خودم ترک برداشتم ازین حرفش