2777
2789
عنوان

مامانا یه دقیقه میاین، واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچیک بود آره

تا چند ماهگی؟

خودش خود ب خود خوب شد؟ .

هر وقت ادرار مبکرد میلرزید؟ 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خب ببر ادرارشو چک کن سوزش نداشته باشه

باز گذاشتمش ادرار کرد لرزید اما گریه نکرد یا اذیت نشد

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
عاقا من اصلا اشتباه اومدم 😑😐 فک کردم میگی بچه ها شماهم خخخخخخ ببخشید عزیز من اصلا بچه ندارم ف ...

😄😄❤❤

چند ماهشه؟ دختر یا پسر؟

دختر دوساله

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
یادم نیست آره خوب شد آره دقیقا با این می‌فهمیدم داره جیش می‌کنه تازه مماغشم باد میکرد🤣

من حتی از بچه نوار مغزم گرفنم انقدر دکترا ترسوندن

تازگی فهمیدم هر وقت ادرار میکنه شونه هاش میلرزه 

خیلی میترسم 

عذر میخوام دوباره میپرسم بجه شما هر وقت ادرار میکرد لرز میکرد یا گاهی؟ 

مثلا اگر۱۰ بار در روز ادرار میکرد ، ۱۰ بار رو میلرزید؟

بله از بچگی.همیشه نه.مثلا ۶۰ درصد مواقع

مشکلی براتون پیش نیومده؟ 

دکترا خیلی منو ترسوندن، حتی از بچه نوار مغز گرفتن

نه والا مشکلی پیش نیومد اصلا

چقد دلگرم شدم .خدا خیرت بده گفتی