2777
2789
عنوان

شب قبل از خواب به چی فکر میکنی؟؟🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شوهرم.‌ یک ماهه فقط و فقط خواب و فکرم شده اون همش خوابشو میبینم 😭😭😭😔🖤💔🚶🏻‍♀️🥀 قلب لنتیم دوسش داره  اما مغزم متنفره ازش. باهم دعوا کردیم. قهرم خونه بابامم. ب اینکه ینی الان کجا میتونه باشه؟ ینی چیکار میکنه؟ ای خداااااااااااا ..  ب اینکه زندگیم چی میشه. ب هدف هام. ب غم هام. برام ی صلوات بفرسین زود تر مشکلاتم ختم بخیر ش .

مرسی😔😭😭

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

به حسینم 🥺🥺🥺🥺 کاشکی میشد  ازدواج میکردیم  تیر ماه  همین ساعت کنار هم خوابیده بودیم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

به ظرفهای نشسته به لباسای کثیف گاز کثیف به ارزوهام که هیچ وقت واقعی نمیشه مثلا دوست دارم زیر چشمم و ژل بزنم یا ابروهامومیکروووکنم یا برم باشگاه یا کلاس خیاطی و آرایشگری به سنتور تو خونه هست خیلی وقته دوست دارم برم کلاس سنتور دوست دارم رها بشم یه کار مثبت کرده باشم ولی تموم جونیم الکی الکی رفت فقط خوابیدم فقط خسته بودم

اینکه فردا لقمه برا دخترم چی بزارم 

نهار چی درست کنم 

کی برم دخترم رو از مدرسه بیارم اگه پیاده برم نیم ساعت زودتر باید راه بیوفتم اگه با ماشین برم ده دقیقه ای میرسم 

بهتر تنبلی رو بزارم کنار ۲۰ دقیقه زودتر  برم هم پیاده روی میکنم  هم اینکه ۸ تومن کرایه ماشین نمیدم 

او کلی فکر مسخره دیگه با همین مضامین 

از قوی بودن خسته ام دلم یک شانه میخواهد که بی خیال همه ی دنیا به آن تکیه کنم و دلتنگی هایم را ببارم