2777
2789
عنوان

أین صاحبنا...؟🍃

6601 بازدید | 739 پست

🌼⃟⃟🕊
بزرگترین اشتباه زندگی ما
این بودکه نبودن شما
برامون عادت شد ...

أین صاحبنا...؟🍃

زراره گوید از امام صادق علیه السلام شنیدم که فرمودند:برای قائم پیش از آنکه قیام کند، غیبتی خواهد بود...جز این نیست که خدای تبارک وتعالی می خواهد شیعیان را بیازماید پس در آن هنگام است که باطل جویان به تردید می افتند.
زراره گوید:فدایت گردم اگر آن زمان را درک نمودم چه عملی انجام دهم فرمود:
 که اگر زمان غیبت امام منتظَر را درک کردی (برای اینکه گمراه نشوی و بر اعتقاد صحیح نسبت به امام عصر ثابت قدم باشی) این دعا را بخوان:

🔆دعای معرفت🔆

«اللَّهُمَّ عَرِّفْنِی نَفْسَکَ فَإِنَّکَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی نَفْسَکَ لَمْ أَعْرِفْ نَبِیَّکَ‏ اللَّهُمَّ عَرِّفْنِی رَسُولَکَ فَإِنَّکَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی رَسُولَکَ لَمْ أَعْرِفْ حُجَّتَکَ اللَّهُمَّ عَرِّفْنِی حُجَّتَکَ فَإِنَّکَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی حُجَّتَکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینِی‏»

«خدایا خودت را به من بشناسان؛ 
زیرا تو اگر خود را به من نشناسانى، من رسولت را نخواهم شناخت. 
خدایا رسول خود را به من بشناسان؛
زیرا اگر تو رسول خود را به من نشناسانى حجت تو نخواهم شناخت. 
خدایا حجت خود را به من بشناسان
زیرا اگر تو حجت خود را به من نشناسانى از دینم به در شوم و گمراه گردم»

(الکافی- چاپ إسلامیة) ؛ ج‏1 ؛ ص337)

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

از این روایت نورانی استفاده می‌شود که:

اولاً شناخت پیامبر الهی وابسته به شناخت خداوند است (زیرا همچنانکه با دلایل متعدد ثابت شده، تا زمانی که ویژگی‌های خداوند همچون لزوم لطف خدا بر بندگان و حکیم بودن او اثبات نشود، وجود پیام‌آوری از طرف خداوند برای هدایت بندگان اثبات نمی‌شود).

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
از این روایت  نورانی  استفاده می‌شود که: اولاً   شناخت  پیامب ...

ثانیاً شناخت حجت الهی که خداوند با نصب او مقدمات هدایت بندگان را فراهم کرده و به وسیله او بر بندگان حجت را تمام کرده است، وابسته به شناخت رسول خداوند است (زیرا اگر کسی رسول الهی را درست بشناسد، خواهد فهمید که شئون و وظایف رسول خدا درباره هدایت بندگان، محدود به دوره و زمان خاص و مردم عصر خاصی نیست و لازم است بعد از رسول خدا کسی که کامل‌ترین افراد است جانشین او باشد تا همچون رسول الهی مردم را هدایت نماید. همچنین اگر کسی رسول الهی را با ویژگی عصمت و حکیم بودن بشناسد، خواهد فهمید که او مردم را برای زمان بعد از خودش بدون سرپرست رها نمی‌کند و لازم است کسی که سزاوارترین افراد به مقامت خلافت و امامت است را از طرف خداوند جانشین خود معرفی نماید).

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثانیاً   شناخت  حجت الهی  که خداوند با نصب او مقدمات هدایت بندگان را فراهم ...

ثالثاً هدایت و عدم گمراهی انسان وابسته به شناخت امام و حجت خدا بر بندگان است (زیرا با دلایل متعدد عقلی و نقلی اثبات شده است که هر کس امام خودش را نشناسد، از او پیروی نخواهد کرد و کسی که از امامش پیروی نکند، هدایت نخواهد یافت و در گمراهی غوطه ور می‌شود).

🌺🌺🌺اللهم عجل لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِیَةَ وَ النَّصْر
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ الذَّابِّینَ عَنْهُ وَ الْمُسَارِعِینَ إِلَیْهِ فِی قَضَاءِ حَوَائِجِهِ وَ الْمُحَامِینَ عَنْهُ وَ السَّابِقِینَ إِلَى إِرَادَتِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْه🌺🌺🌺

شماره یک

شماره دو

:

‌∞♥∞
يا صاحب الزمان  ❤️

آقای مـن !
مولای مـن !
از قـديــم گفته انـد :
" خلايق هــرچه لايق "بی راه نگفـته اند.
اقرار می کنیم هنوز لیاقت حضور در
محضر شما را پيدا نکرده ايم
که اگر غیر از اين بود هم اینک در زمان
ظهور و در حضور شما به سر می برديم.

از ماست که بر ماست "
آری، ما مستحق بلای غیبتیم ؛
سزاوار چنین سرنوشتی هستیم ؛
تو را نخواسته ايم ؛ به بی امامی
"عادت "کرده ايم ؛ هنوز باورمان نشده

💥تا نیایی گره از کار بشر وا نشود

❣#لَـیِّن_قَـلبی_لِوَلِیِّ_اَمرِک ❣

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
شماره دو

شماره سه

شماره سه

شماره چهار

شماره چهار

شماره پنج

شماره پنج

شماره شش

شماره شش

شماره هفت

شماره هفت

شماره هشت

↯🌙
#اللّٰھم‌عجل‌لولیڪ‌الفرج |📿💚🌴|

حالاڪه‌سفره‌
سفره‌ےعشق‌است
پس‌خدا‌هرچہ‌بخواهد
این‌دلمان‌مےدهدبه‌ما
بـےشڪ‌حوالہ‌همه‌امسال‌ڪربلاست
مزدےڪه‌آخررمضان‌مےدهد‌به‌ما...
↯🌙
#امام_زمان
#ماه_رمضان

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم