2777
2789
عنوان

هدیه اوردن لباس مشکی به تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 60 پست
نه من همیشه جلوشون رنگ روشن میپوشیدم وقتی هم با شوهرم میرم همیشه میگ رنگ روشن بخر نه اونا طرحشون فرق ...

شاید قبل اینکه تو بیای خرید هارا باز کردن هرکس هر مدلی دوس داشته برداشته بعد اون مونده برا تو

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
کارشون جالب نبوده ولی به مسائل خرافی ربطش نده

خرافاتی نیستم من اگ چندسال تو خانواده شون بودم برام این مشکی میخریدن ناراحت نمیشدم ولی منظورم الان ک تازه عروسم مشکی میدن یعنی سیاه پوشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید قبل اینکه تو بیای خرید هارا باز کردن هرکس هر مدلی دوس داشته برداشته بعد اون مونده برا تو

نه عزیزم بعد شام کادو هر کدوم داد دست خودش گفت برای من مشکیش قشنگتره گرفتم برات

😐😐😐اینکه کادو اوردن یک چیز بهتر میتونن بیارن ولی خرافاتی نباش به خاطر رنگ 

من تیشرت سیاه رو بیشتر دوست دارم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
تازه ازدواج کرده باشید یا چندسال گذشته باشه از ازدواجتون

من از وقتی ازدواج کردم هیشکار نکردن گفتن رسم نداریم

عوضش مامانم برای مادرشوهر و خواهرشوهرا و جاریام و برادرشوهرام و پدرشوهرم خلعتی گرفت ....

درسته ولی شما عروس نیستید که مشکی بپوشید مهمانها لباس مجلسی مشکی میپوشن نه خود عروس 

بعید میدونم منظوری داشته باشه جاریتون یعنی خودم بودم که نه به عنوان کادو دهنده نه کادوگیرنده حواسم نمیرفت به این موضوع ایشون هم شاید مثل منه

😐😐😐اینکه کادو اوردن یک چیز بهتر میتونن بیارن ولی خرافاتی نباش به خاطر رنگ  من تیشرت سیاه رو ...

درسته عزیزم مشکی هم ی رنگه خوبیه ولی خودت به عنوان هدیه به یه نفر تازه ازدواج کرده باشه رنگ مشکی هدیه میدی؟