سلام من 4ماه عقد کردم تو فروردین برای اولین بار خونه بردارشوهرم دعوت بودیم جاریم از مسافرت اومده بود برا من، 2تا خواهرشوهرام تیشرت خریده بود دیدیدمشون تیشرت خواهرشوهرام رنگشون روشن بود برای رنگش مشکی بود ناراحت شدم ک چرا برامن تازه عروس باید رنگ مشکی بیاره مامانم دیدیش گفت خوب نیست برا تازه عروس لباس مشکی کادو بده بعد چندروز پدرشوهرم بدون هیچ بیماری، مشکلی فوت میکنه خیلی ناراحتم بنظرشما لباس مشکی کادو دادن به عروس خوبه یا مشکلی نیست آخه تو نامزدیمون هم مادرشوهرم برا بار اول پیرهن مشکی آورد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن چ چیزایی رو مشکل میکنید برای خودتون اصلا وظیفه نداشت برای شما سوغاتی بیاره و آورده لطف کرده دوم زنگ مشکی هیچ ایرادی ندارد قرار نیست تازه عروسها کلا سفید و روشن بپوشن ک چی مثلا
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
احتمالا این خاتواده چنین عقیده ای راجع به لباس مشکی ندارن
مثل ما
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من نگفتم منظوری ندارن ولی بحث من اینه ک این همه رنگ چرا بمن مشکی میده ب خواهرشوهرم رنگ میده شگون ندا ...
شاید مشکیش خوشگل تر بوده یا شاید فک کردن تو اهل سیاه پوشیدن و اینا هستی ( چون پدر شوهرت فوت شده میگم ..🌸 و اگر نه منظوری ندارم )
یا شاید هم اصن به این فک نکردن
لباس های شما مث لباس های خواهرشوهراتون هست؟
منم ازیناااا 🥺🦄 https://harfeto.timefriend.net/16627071330712 بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜 سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره