2777
2789
عنوان

هدیه اوردن لباس مشکی به تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 60 پست

ربطی نداره ولی خوشایند نیست لباس مشکی اوردن واسه عروس سفید میخرن تو هم واسه اونا مشکی بخر

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چ چیزایی رو مشکل میکنید برای خودتون اصلا وظیفه نداشت برای شما سوغاتی بیاره و آورده لطف کرده دوم زنگ مشکی هیچ ایرادی ندارد قرار نیست تازه عروسها کلا سفید و روشن بپوشن ک چی مثلا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

خواهرشوهر منم مشکی اورد جلوش کار شده بود

خیلی دوسش داشتم

بعده 8سال دارمش هنو

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بنظرم مهم نیس چون اعتقاد هم ندارم چرا فک میکنین همه از کارشون یه منظوری دارن

من نگفتم منظوری ندارن ولی بحث من اینه ک این همه رنگ چرا بمن مشکی میده ب خواهرشوهرم رنگ میده شگون نداره 

احتمالا این خاتواده چنین عقیده ای راجع به لباس مشکی ندارن

مثل ما

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

کارشون جالب نبوده ولی به مسائل خرافی ربطش نده

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
من نگفتم منظوری ندارن ولی بحث من اینه ک این همه رنگ چرا بمن مشکی میده ب خواهرشوهرم رنگ میده شگون ندا ...

شاید مشکیش خوشگل تر بوده یا شاید فک کردن تو اهل سیاه پوشیدن و اینا هستی ( چون پدر شوهرت فوت شده میگم ..🌸 و اگر نه منظوری ندارم ) 

یا شاید هم اصن به این فک نکردن 

لباس های شما مث لباس های خواهرشوهراتون هست؟

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
شاید مشکیش خوشگل تر بوده یا شاید فک کردن تو اهل سیاه پوشیدن و اینا هستی ( چون پدر شوهرت فوت شده میگم ...

نه من همیشه جلوشون رنگ روشن میپوشیدم وقتی هم با شوهرم میرم همیشه میگ رنگ روشن بخر نه اونا طرحشون فرق داشت رنگشون خوشگلتر روشن‌تر بودن