سلام خانوما من۱۷سالمه و دیشب یه تصادف بد داشتم کیسه هوای ماشین محکم خورد تو سرم دیشب خیلی درد میکرد سرم ولی خوب شد الان سرم یه حوریه گردنم هم درد میکنه چیکار کنم
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
دکتر برو...همیشه وقتی تصادف میکنی برو دکتر...چون اون موقع بدنت داغه و تو شکی و فکر میکنی سالمی اما ممکنه مشکل جدی پیش اومده باشه
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
هیچی شرح حال بده اونا خودشون معاینه میکنن و اگه لازم بدونن عکس میگیرن...از چی میترسی؟
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.