nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 عنوان بیاین یه لحظه🤦♀️ 689 بازدید | 78 پست ۵ روز تعطیلیه میگم بابا سرت خلوته ؟ میگه آره میگم بریم مسافرت میگه کار دارم 😐آخه من چیکار کنم خیلی وقته نرفتیم مسافرت دلم گرفته تازه کارشم دست خوشه*پیمانکاره* 😐😂حالا چیکار کنم راضی بشه بریم؟؟ منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅 1401/02/10 | 21:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیعقل عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3854 یه روزه برین کنار رودخونه ای جاییشاید نداره بنده خدا نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
parii80 عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 331 سلام نسیم خوبی به حست نیاز دارم میتونی تمرکز کنی،؟ در مورد عروسیمون. نظر خانواده شوهرم، نظر شوهرم
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 سلام نسیم خوبی به حست نیاز دارم میتونی تمرکز کنی،؟ در مورد عروسیمون. نظر خانواده شوهرم، نظر شوهرم&nb ... سلام عزیزم مشکلاتی در باب عروسی شما پیش اومده یا میاد . اما جای نگرانی نداره ی ناراحتی جزئی ... همسرتونم دوست دارن هرچه زود تر عروسی کنین و یه عروسی خوب بگیرن ولی مادر همسرتون میگه چیه این خرجا🤦♀️نگران نباشین استرسم نداشته باشین ❤عروسیتونم مبارکه ایشالا خوشبخت بشین😘 منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
parii80 عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 331 سلام عزیزم مشکلاتی در باب عروسی شما پیش اومده یا میاد . اما جای نگرانی نداره ی ناراحتی جزئی ... ... مرسی واقعا، میگم حست راجب جاری هام چی میگه. دوتاشون. هدفشون چیه،
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 مرسی واقعا، میگم حست راجب جاری هام چی میگه. دوتاشون. هدفشون چیه، یکم حسودی هست همین . بخوانم کاری نمیتونن انجام بدن ❤ البته دومی باهات حسودی اینا نداره ها یه کوچولو 🤌😊❤ منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
parii80 عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 331 یکم حسودی هست همین . بخوانم کاری نمیتونن انجام بدن ❤ البته دومی باهات حسودی اینا نداره ها یه ... ممکنه به شوهرم نظر داشته باشن بخوان خودشونو دلبر کنن واسش
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 ممکنه به شوهرم نظر داشته باشن بخوان خودشونو دلبر کنن واسش ن همچین چیزی نیست . شاید بخوان تورو تو نظر شوهرت بد جلوه بدن همین❤ منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 معنی اسمت چیه نسیم جون؟ عشقم من اسمم مریمه😁❤نسیمیم یچیز دیگس😘 منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
parii80 عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 331 ن همچین چیزی نیست . شاید بخوان تورو تو نظر شوهرت بد جلوه بدن همین❤ واقعا چجوری میخوان منو بد کنن یعنی، میتونی حس کنی؟
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 واقعا چجوری میخوان منو بد کنن یعنی، میتونی حس کنی؟ مثلا همین کارای الکی دیگه ... ولخرجی *درحالی ک نیستی* به خودت نمیرسی *درحالی ک میرسی*و یه سری حرفایی که تو نزدی ولی میگن گفتی منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
parii80 عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 331 مثلا همین کارای الکی دیگه ... ولخرجی *درحالی ک نیستی* به خودت نمیرسی *درحالی ک میرسی* ... میشه بیشتر بگی اینارو،،،، خواعش میکنم مریمی. کدومش اینارو میگه اونی که دو تا دختر داره یا اون دختر پسر داره