nasimim مدیر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 عنوان بیاین یه لحظه🤦♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 78 پست ۵ روز تعطیلیه میگم بابا سرت خلوته ؟ میگه آره میگم بریم مسافرت میگه کار دارم 😐آخه من چیکار کنم خیلی وقته نرفتیم مسافرت دلم گرفته تازه کارشم دست خوشه*پیمانکاره* 😐😂حالا چیکار کنم راضی بشه بریم؟؟ منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅 1401/02/10 | 21:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چای_آلبالویی عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 1016 اونی ک دو دختر داره فکر میکنم سلام عزیزم خوبیمیشه اینم برا من بگیاین ترم دوم که امتحان بدم معدلم چند میاد خیلی استرس دارم
tftxgcyvh عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 800 امضات رو خوندم فک کنم حس ششمی باشی ممنون میشم اگه وقت داشتی جواب بدیمن یه کاری رو می خوام شروع کنم تقریبا ۳ ماه دیگه نتیجش میاد به نظرت چطور میشه نتیجش اگه شروع کنم ؟بعد اینکه چه سالی ازدواج می کنم ؟ خوب هست ازدواجم از لحاظ مالی ، عاطفی چطوره؟
morvaridbanooo عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 18303 نسیم جون یکم در مورد اینده من میگی؟؟زنرگی خصوصی شعلی مشترک انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
چای_آلبالویی عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 1016 اونی ک دو دختر داره فکر میکنم سلام عزیزم خوبیمیشه اینم برا من بگی چون لپ ها گفتن حس ششمیاین ترم دوم که امتحان بدم معدلم چند میاد خیلی استرس دارم😥😥
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 میتونین در مورد منم حس ششم داشته باشین؟ چه به دلت میاد همونو بگو نمیتونم کلی بگم خوشگلم . راجع به چه چیزی میخوای حس کنم دونه دونه بپرسم ازم لطفا😘♥️ منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 شما بلدی زندگی کسی رو حدس بزنی؟ برای منم میتونی چیزی بگی؟ جآنم اگه دونه به دونه سوالتونو بفرمایید شاید بتونم کمکتون کنم منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 یعنی هدف بدی نداره از این رفتاراش؟ چرا من در موردش حس بدی دارم؟ ن حس بد نداشته باش . اون دوتا جاریت باهم رقابت دارن . دوست داره تو و بکشونه سمت خودش منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 ب نظرت آزمونی ک امسال پیش رومه چه نتیجه ای میتونه داشته باشه؟ و این که اون ادمی ک تازه وارد زندگیم ... آزمونه نتیجه مثبت داره *نتیجه زحمت هایی ک بابتش کشیدی رو میبینی😍*همینطور ایشون فقط دوست همین....😘 منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 مریم کجا رفتیه ببخشید کارم داشتن😁♥️ منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 کاش حست درمورد منم بگی.کی باردار میشم عزیزم شهریور امسال یا سال بعد♥️ منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 سلام عزیزم متوجه شدم ک حس ششم داری میشه بگی دوست پسرم پیام میده بهم یا نه؟ هفته پیش بحث داشتی ... یکم ناراحته و همینطور دییییر همه چی یادش میره ! نگران نباش تا ۳ روز دیگه نهایتا یه هفته پیام میده♥️ منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
یک_دختر_اردیبهشتی عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 9499 عزیزم شهریور امسال یا سال بعد♥️ عزیزم لطفا پیام هات رو چک کن واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 چه دقیق 😂😂 الکی؟😐♥️ منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
nasimim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3663 سلام عزیزم خوبی میشه اینم برا من بگی این ترم دوم که امتحان بدم معدلم چند میاد خیلی استرس دا ... تقریبا ۹۰ درصد نمره کامل میگیری . حدودا میشه ۱۸ و نیم یا ۱۹ منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
آنالیان عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 1486 جآنم اگه دونه به دونه سوالتونو بفرمایید شاید بتونم کمکتون کنم ممنونم عزیزممیخوام بدونم کی ازدواج میکنم و اینکه طرف مقابل چه ویژگی هایی داره😚