2777
2789
هرکسی مشکلات خودش رو داره عزیزم شاید خاتواده ی خوبی داشته باشم ولی از جهات دیگه زندگیم پر از مشکله ...

خانواده خیلی مهمه عزیزدلم باور کن مشگلات دیگه بزرگتر یا کوپکترشو همه دارن من الان ۱۰۰درصده مشگلم خانواده اس یعنی هزاران مشگل دیگه درگیرم اما اگه خانوادگی اکی بودن قطعا دیگه هیجی به چشم نمیومد

دوست  من چ مشگلی داری  مگه  عزیزم انقد  نگرانی برا ایندت  ، میشه یکمشو  ...

مشگلات که خیلی زیاده واقعا نمیدونم ازکجا شروع کنم و انتهایی ام نداره فقط میدونم بااینکه اصلا دلم نمیخواس ازپیششون برم اما ناچارم نمیدونم بیام برم یه شهرا ایران بعد تلاش کنم واسه رفتن چون میدونم اخرش نمیتونم دیگه توایران باشم یااینکه ازاول تلاش کنم که یه سره برم چقدردردناکه که همه چی به پول بستگی داره و بدترازاون که شرایطط درحدی نرمال نباشه که بتونی صبرکنی کارکنی پول دستت بیاد وسرفرصت بری یعنی انقدر وضعیتت ناجوره که باید سریع خودتو نجات بدی اما دستت خالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشگلات که خیلی زیاده واقعا نمیدونم ازکجا شروع کنم و انتهایی ام نداره فقط میدونم بااینکه اصلا دلم نمی ...

اینم بگم  دوست  من  مشگلات دور از  خونواده  هم  هست  همه جا  مخصوصن ک ی کشور  غریب

اینم بگم  دوست  من  مشگلات دور از  خونواده  هم  هست  همه جا  ...

قطعا هست من ارزوم بود کنار مامانم باشم هم پاش باشم اما نذاشتن زندگیمو تباه کردن الان موندنم اینجا هم خودمو میکشه هم خانوادمو