2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونستم خودمو کنترل میکردم پاچه مردمو نگیرم😑!

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

اگر این عصبانیش از گرمی مزاجش باشه باید سرکه طبیعی بخوره و حجامت کنه.

و اگر از ضعف مغز و طبع سردش باشه باید بادام بخوره تا تحمل مغز بره بالا.

هنگام عصبانیت اگر ایستاده بود بنشینه و اگر نشسته بود بلند شه و همچنین باید آب خورد یا وضو گرفت.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
من چجور بفهمیم طبع یک فرد سرد هست یا گرم؟

اگر رگ های پر داره پوست صورتش زرد هست یا سرخ و سفید همش آب خنک و کولر دلش میخواد دست و پاهاش گرمه و صداش بم هست و پر مو هست ریزش موی مردانه داره بینی و دهانش نسبتا بزرگه جوش میزنه و خیلی پرتحرک هست  گرمه.

و اگر نبود که سرده.

اغلب صفراوی ها عصبانیت زودرس دارند و فوری هم عصبانیت شون فروکش می‌کنه زرد رنگ و لاغر هستند و موی جلوی سرشون ریخته .

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
آییی دست خودم نیس الان مثه چی پشیمونم🥺🥺

حالا بقیه هیچی ،مامان گناه داره 🥺منم قبلاً اینجوری بودم ی ذرع بعد خیلی پشیمون میشدم ناراحتی مادر باعث میشه خیر نبینه آدم تو زندگی 

عصبی میشی تو دلت تند تند صلوات بفرست ب خودت فوش بده 😂

من از همسرم ناراحت میشم یهو اتصالی میدم مص چی می خوام پارش کنم تو دلم تند تند صلوات میفرستم خشمم کمتر بشه😂

« مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ.»