2777
2789
اگر رگ های پر داره پوست صورتش زرد هست یا سرخ و سفید همش آب خنک و کولر دلش میخواد دست و پاهاش گرمه و ...

دستتون درد نکنه بابت توضیح 

مفید 🥰❤

آها  پس طبع من‌گرم هست 

🤍
دستتون درد نکنه بابت توضیح   مفید 🥰❤ آها  پس طبع من‌گرم هست

صد در صد شما بیشتر در قرص سوم ماه قمری (۱۵ تا ۲۱ ) عصبانی میشید چون تو این ایام ترکیبات سبک خون میان سطح بدن مثل جذر و مد آب دریا.

قرص سوم ماه قمری مخصوصا ۱۷،۱۹،۲۱ چهار روز قبل شب ها سرکنگبین یا آب زرشک و یا آب انار یا سرکه بخورید بعد حجامت عام کنید.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بقیه هیچی ،مامان گناه داره 🥺منم قبلاً اینجوری بودم ی ذرع بعد خیلی پشیمون میشدم ناراحتی مادر با ...

آره حرفت کاملا صحیحه من عاشق مامانمم 🥺🥺 نمیدونم شاید ۲ماه میشه اینجور دعواییی نکردم نمیدونم چه مرگم بود🤧

واییی من مجردم اینجورم 🤦‍♀️

اگر ازدواج کنم 

وقتی عصبانی بشم فک کن باید بزاره بره😂😂😂

بَرَم میگردونه خونه بابام🤦‍♀️😂

🤍
صد در صد شما بیشتر در قرص سوم ماه قمری (۱۵ تا ۲۱ ) عصبانی میشید چون تو این ایام ترکیبات سبک خون میان ...

مرسی از شما🌸❤

درخواست دوستی منو قبول میکنید عزیزم؟

🤍
آره حرفت کاملا صحیحه من عاشق مامانمم 🥺🥺 نمیدونم شاید ۲ماه میشه اینجور دعواییی نکردم نمیدونم چه مرگ ...

اره فعلا اصن تا درست نشدی ازدواج نکن وگرنه خدایی نکرده گیس و گیس کشی میشه 😂😂😂😂😂

« مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ.»
مرسی از شما🌸❤ درخواست دوستی منو قبول میکنید عزیزم؟

اگر با جنسیت من برای حرف زدن مشکلی ندارید نه اشکالی نداره

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍