2777
2789
نه باید از انلاین شاپ بگیری ‌.‌من از روسو شاپ میگیرم قیمتاش از همه جا مناسب تره و بعدشم محصولاتش مطم ...

گلم شرمنده میشع پیج شو بدی

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم حتما  فقط روی لک ها بزنم؟ هزینش چقدره؟ داروخانه داره؟

اره  روی لک ها بزن   انواع قیمت ها هست  مثلا بیواکوا ۱۰۰ تومن ایناست اردن ۱۶۰ اینا لافارر ۵۰۰ تومن 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
ببخشید چه مارکی استفاده میکنین چه قیمتی داره و ایا جا جوشی که لک تیره و قهوه ای شده میبره ؟؟

من بیوآکوا استفاده میکنم زیر صد تومن هست قیمتش بعله می‌ره ولی باید مداوم استفاده کنی

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
مرسی خدا خیرت بده اگه جای جوشام رفت انقد دعات کنم که حد نداشته باشه

انشاءالله توکل به خدا،درکنارش پاکسازی و لایه برداری هم انجام بده برای اثر گذاری بهتر و بیشتر

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️

سلام دوستان وقتتون بخیر. اسکراب و ماسکهای ضدلک، کرم ویتامین سی و سرم ویتامین سی قوی دارم اگر  خواستید تهیه کنید درخواست بدید.. ارسال هم داریم 🤗

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫