2777
2789

آقا ۱۶ ام بیایم گلابگیری اوکیه؟دیر یا زود نیست؟؟؟؟

بعد این خونه های تاریخی قشنگش کجاست؟

رستوران خوووووب سنتی که غذاهای کاشونی داشته باشه

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

کاشانی نیستم اما همین اردیبهشت فصل گلابگیریه

اگه بتونی بری ابیانه خانه های سنتی رو ببینی عالیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کاشانی نیستم اما همین اردیبهشت فصل گلابگیریه اگه بتونی بری ابیانه خانه های سنتی رو ببینی عالیه

هورااااا

ابیانه رستوران خوب داره؟

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورااااا ابیانه رستوران خوب داره؟

نمیدونم گلم....

اما ابیانه دوره داخل کاشان نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سلام میتونی بیای الان فصل گل هست 

اگه میخوای خونه تاریخی ببینی برو خیابون علوی خانه عباسیان خانه طباطبایی خانه بروجردی .....بسیار زیباست مخصوصا عباسیان که خیلی دوست دارمش 

قمصر ...نیاسر...کاشان....اران چهار تاشهر بقل هم هستن 

تیاسر فقط ابشار داره کنار ابشار هم یه تالار حالت پارک که میتونی برید برای یه وعده توش چرخ بزنید

بعدش خود کاشون هست که هم باغ فین هم خونه های تاریخی توش هست جاده منتهی به باغ فین پراز رستوران و فست فود که همه خوبن تقریبا.....

برای خرید هم میتونی بازار کاشون بری و ....پاساژهاش 

قمصر هم یه باغ پرندگان داره چندتا پارک  و پراز گلاب گیری تا خوته هاشونم نردمش گلاب گیری کردن

میتوتی برای خرید عرقیجات اونجا بری بهتره چون معدن گلاب گیری هست 

واران هم امامزاده هلال بن علی داره که خیلی صحن و بارگاه باصفایی داره وکویرررر 

سلام میتونی بیای الان فصل گل هست  اگه میخوای خونه تاریخی ببینی برو خیابون علوی خانه عباسیان خا ...

مرسی عزییییزم

قصد داریم ۱۶ ام بیایم.خوبه؟

لایک نکنید عزیزان🌹🙏