2777
2789
عنوان

به نظرتون این ازدواج درسته ؟

730 بازدید | 62 پست

سلام خانما شبتون بخیر

یه داداش دارم 23سالشه بیکاره

دانشجوعه

عاشق شده

ما خانواده مذهبی هستیم اما دختر خانم امروزیه و عقاید مارو مسخره کرده مثلا در اومده گفته اونا پوششون عهد بوقیه!!!

داداشم پسر خوب و سربه زیر و هیئتی بود اما از وقتی با این دختره در ارتباطه کاملا فرق کرده یجور درگیری پیدا کرده چون دختره هی رفتار و عقایدش مسخره میکنه میگه عین پیرمردایی

از اونطرف خودش تمایلش به شخصیت قبلیشه

باهم میرن بیرون بوس و بغل

داداشم وابستش شده

میگه الا و بالله من همینو میخوام باید برید خواستگاری 

اما از اون طرف کار ها و حرفایی زده که ما متوجه شدیم فقط از روی وابستگی و شهوت هست علاقشون

از طرف دیگه دختر خانم همین الان هم احترام و ارزشی برا ما قائل نیست

به داداشم گفته منکه نمیخوام با اونا زندگی کنم نهایت هر چند مدت یکبار بخوام ببینمشون!!!!

اینم بگم ما کلا آدمایی نیستیم که بخوایم تو خانواده دختر و پسر دخالت کنیم ، همه خواهر و برادرا هم همینه نهایت چند ماهی یکبار عین مهمون بریم و بیایم ولی ما از حرفایی این دختر خانم به شدت بهم ریختیم چون خیلی خانواده مارو ندید گرفته و انگار ما موجودات چندشی هستیم و فقط هدفش گول زدن داداشمه

با وجود اینکه داداشم میفهمه چجور شخصیتی داره اما خودشو زده به نفهمی و ما هرروز بحث داریم و نمیدونیم چجوری قانعش کنیم؟؟؟

مدام دختره میگه دلم برات تنگ شده خانوادشو میپیچونه میرن بیرون

ما ناراحتیم خدایی نکرده برا دختر مردم اتفاقی بیفته آبروریزی بشه

میشه بگید چیکار کنیم؟؟؟

ببخشید طولانی بود نخوندنم

ولی ما عروسمون پوشش با ما فرق داره ما از دست اون حرص میخوریم اونم از دست ما

شوخی نیست یک عمر رفت و امد و زندگیه

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید طولانی بود نخوندنم ولی ما عروسمون پوشش با ما فرق داره ما از دست اون حرص میخوریم اونم از دست ...

ما خیلی ناراحتیم

ما حتی با پوشش کنار اومدیم اما وقتی فهمیدیم چه شخصیتی داره و چه حرفا پشت سرمون گفته نظرمون تغییر کرد

تازه ذره ای عفت کلام نداره 😭

نمیدونم فقط دختره چجوری میتونه با بیکار بودن داداشت کنار بیاد شاید هدفشون فقط دوستیه ازدواج نیس

نه ازدواج بابام وضعش خوبه داداشمم میگه میخوام برم سربازی بعد ازدواج

دختره و خانوادش راضین

فعلا که دختره سفت گرفته ولش نمیکنه 😭