یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خداروشکر شوهر ندارم ولی یه بار نامزد که بودم خواب بود پارچ آب پاشیدم روش دمپایی دشویی خیس میکردم همیشه موهامم باز میزاشتم همه جا میریخت جوشاشم میکندم همیشه مو سفیداشم میکندم قلقلکم میدادم کلا خیلی اهل شوخی و جنبه نبود وگرنه کلی دوست داشتم شوخی خرکی کنم
شوخی فقط دستی البته منم دستی بهش تجاوز زیاد میکنم طوری ک میگه تو باید پسر میشدی از ناحیه باس ن مورد حمله قرارش میدم
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
وقتی میخوام بشینم زیر نشیمنگاهم دستشو میذاره من صد متر میپرم بالا بعدم کتکش میزن ک دیگه ازین کارا نک ...
این کار رو من با شوهرم میکنم😄
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏