2777
2789
عنوان

بعد زایمان

215 بازدید | 17 پست

کسایی ک زایمان کردین بعدش چیا خوردین ک تقویتی باشه دو هفتع س زایمان کردم یعنی واقعا حالم خرابه احساس ضعف میکنم خیلی گیج و مستم انگار خوابم 😞😞

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

عزیزم  قلم گاو یا گوسفند بگیر 

بگیر بپز  بزار اون اب ژله ایش در بیاد 💖بخور یا بریز داخل ابگوشت یا عدسی  عالیهههه مقویه  کلهپاچه هم خوبه

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم  قلم گاو یا گوسفند بگیر  بگیر بپز  بزار اون اب ژله ایش در بیاد 💖بخور یا بریز ...

هرچی میخورم تبدیل میشه ب شیر روزی ی سطل شیر میدوشم میندازم دور شما میدونین برا کم شدنش راهی هس یا نه؟

میوه سبزیجات آبمیوه زیاد 🤔🤔کاچی  عدسی آبگوشت کله پاچه 🤔🤔🤔خرما آجیل فقط سردیجات نخور وووووو ...

شیرم خیلی زیاده جوری ک میدوشم میندازم احساس میکنم هرجی میخورم تبدیل میشه ب شیر اینقد مست و گیجم فک میکنم دارم خواب میبینم 

هرچی میخورم تبدیل میشه ب شیر روزی ی سطل شیر میدوشم میندازم دور شما میدونین برا کم شدنش راهی هس یا نه ...

ندوش خودش خشک میشه ولی بهتره شیر خودتو بدی نه شیر خشک😐😐😐😐😐😐😐

ندوش خودش خشک میشه ولی بهتره شیر خودتو بدی نه شیر خشک😐😐😐😐😐😐😐

شیر خشک نمیدم شیر خودمو میدم  جون زیاده اگ ندوشم میپره تو گلوش 

دیگه بده بچه بخوره من هر ده دقیقه شیر میدادم بزار بچه استخوناش خودشو بگیره چرا می‌ریزی دور هر چقدر ه ...

منافذ شیر سینم خیلی زیاده  فک کن وقتی پره از ده تا سوراخ شیر میزنه بیرون بچه نمیتونه قورت بده میپره تو گلوش باید اینقد بدوشم تا خالی شه از دوتا سوراخ شیر بیاد اونموقع راحت قورت میده