2777
2789
عنوان

کدوم شیرخشک برای یبوست خویه؟

476 بازدید | 11 پست

خانما پسرم از شش ماهگی یبوست داره چ شیرخشکی بهش بدم؟اوایل اپتامیل میدادم عوضش کزدم الان نان میدم ولی بازم خوب نشده چ شیرخشکی خوبه بهش بدم؟

نان پنجا درشد بچه هارو یبوست میکنه

شیرخشک خودشو بده کنارش روغن زیتونم بده

من سوپرامیل میدم

گیگوز راحترین هضمو داره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نان پنجا درشد بچه هارو یبوست میکنه شیرخشک خودشو بده کنارش روغن زیتونم بده من سوپرامیل میدم گیگوز ...

شیرخشک خودش منظوزتون چیه؟تجربه ای دارین ک میگین گیگوز هضمش اسونه؟اگه تجربه ای دارین لطف میکنین بهم بگین بچم ذلیل سده از یبوست

شیرخشک خودش منظوزتون چیه؟تجربه ای دارین ک میگین گیگوز هضمش اسونه؟اگه تجربه ای دارین لطف میکنین بهم ب ...

تا دلت بخواد تجربه دارم

گیگوز راحت هضم کم چرب تره

سوپرامیل طعم کره داره حسابی چربه

بشخصه نان و ببلاکو قبول ندارم

وقتی سوپرا نیس بیومیل پلاس میدم اونم چربه

شیرخشکی ک یبوست اسهال نده وزن دهی داشته باشه برا بچه ینی خوبه

اگ پولداری خارجی بخر حدود 800تومن هرقوطی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
تا دلت بخواد تجربه دارم گیگوز راحت هضم کم چرب تره سوپرامیل طعم کره داره حسابی چربه بشخصه نان و بب ...

ن خاهر پول خارجی دیگع ندارم.الان پسرم یبوست داره بین اینا بهش گیگوز بدم یا سوپرامیل؟خب میگین گیگوز کم چربه وزندهیشم خوبه؟

ن خاهر پول خارجی دیگع ندارم.الان پسرم یبوست داره بین اینا بهش گیگوز بدم یا سوپرامیل؟خب میگین گیگوز ک ...

اگ نظر منو میخوای سوپرامیل بده کنارش یکم خیلی کم ب غذاش روغن زیتون بزن یا کره با اجازه دکترش بعدشم هر رو روز شکمشو ماساژ بده با روغن زیتون

اگ نظر منو میخوای سوپرامیل بده کنارش یکم خیلی کم ب غذاش روغن زیتون بزن یا کره با اجازه دکترش بعدشم ه ...

کارش از روغن زیتون گذشته هررررچی امتحان میکنم اصلا اثر نداره روش گفتم دوباره شیرخشکشو عوض کنم شاید از اون باشه حالا برم بگیرم ببینم بهتر نمیشه

کارش از روغن زیتون گذشته هررررچی امتحان میکنم اصلا اثر نداره روش گفتم دوباره شیرخشکشو عوض کنم شاید ا ...

دکترش چی میگه؟

شما گیگوز رو امتحان کردین؟وزن دهیش میدونین خوبه یا ن؟اب هم ک خاهر خیلی میخوره ولی بازم یبوست داره&nb ...

آره گیگوز خوبه . وزن دهی خوبی هم داره .. ببین پسر من یکم کره تو غذاش میذاشتم خپب بود براش . یا موز براش ملین بود ببین شما چی میسازه بهش همون بده