2777
2789
عنوان

بچه ها اووبوست خریدم بیایین۹۹

855 بازدید | 12 پست

روزی چند تا بخورم

کی جواب گرفته از این قرص بچه های نی نی سایت دعام کنید منم مامان شم..

دعام کنید عزیزم

چند تا مشگل داشتم حل کردم فقط مونده خدا بده

خدایا کمکم کن 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

این نی نی سایت دیگه از اقدامی ها کمتر حرف میزننن

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله زود زود مادر بشی.قیمتش چنده؟دکتر منم برام نوشت تو شهرمون پیدا نشد

گفت ۱۲۸۰ نتونستم کلشو بخرم

۶۰ تاشو خریدم ۶۰۰ و خورده ای

شده جای بچه ها فقط

واقعا

دکتر به من گفته بود پیدا کردی روزی یکی بخور پودر اینوفولیک هم داده بود

من روزی دوتا میخورم

اینو فولیک نخریدم

خدا کنه جواب بگیرم تو این گرونی ها ما از کجا بیاریم

خدا حان کمکم کن

من روزی دوتا میخورم اینو فولیک نخریدم خدا کنه جواب بگیرم تو این گرونی ها ما از کجا بیاریم خدا حان ...

ان شاءالله زود دامنت سبز بشه😍. اره والا داروها خیلی خیلی گرون هستن.

دکتر من برام قرص کیوتن ویتامین ای نوشت با اینکه ذخیره تخمدانم خیلی پایین بود ولی خداروشکر ماه اول اقدام باردار شدم امروز آزمایش دادم انگار معجزه شد برام 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن