2777
2789
عنوان

سفر به خوزستان 😍

5700 بازدید | 66 پست

سلام من دیگه امسال میخوام اگه عمری بود  هر طوری شده بیام اونورا . تا حالا جنوب نرفتم و اصلا نمیدونم چه فصلی مناسبه ، برای گردش یا خرید یا هردو کدوم شهرا بهتره بریم ، کجا اقامت کنیم و .... 

این تاپیک رو زدم که دوستان عزیزم راهنمایی کنن و من موقع سفر یه جمع بندی کامل داشته باشم و اگه کسی با گوگل کردن به اینجا رسید استفاده کنه .

🤩

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان اصلا نیا گرمه زمستون بهار خوب

ما هم الان میخوایم بریم بیرون باید سویشرت تن کنیم😁پسرم امسال میره پیش دبستانی . یعنی میمونه واسه عید سال دیگه؟ 🤨

بهار فقط خوبه  که بری آبادان و دزفول و شوشتر گردش کنی

به به 😍عید خیلی شلوغ میشه نه؟ چون زمستون پسرم باید بره مدرسه 

تا آخر اردیبهشت رفتی رفتی،نرفتی دیگه بمونه عید نوروز به امید خدا 

خیلی شلوغ میشه؟ خیلی هیجان زده م کی میحواد یک سال صبر کنه اونم باشم یا نباشم 

عزیزم میخوای بری تفریح فقط الان ایذه باغملک وزامهرمز خوبه خنک جاهای دیدنی داره اهواز یاآبادان یاخرمشهر کویره وگرم

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
 ما هم الان میخوایم بریم بیرون باید سویشرت تن کنیم😁پسرم امسال میره پیش دبستانی . یعنی میمونه و ...

اره ب امید خدا آخه شما ک ب گرما عادت ندارین بیاین اینجا اذیت میشی چون اکثر جاهای تفریحی اینجا تابستون کلا مختله 

بعد ما خودمون نمی‌تونیم بریم بیرون جز شبا ک یه کوچولو گرما افت میکنه

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
هوا افتضاح گرمه الان  من خودم اهوازم ولی اگه یه سری خواستی بیای کارون برو دزفول هم بشدت عالی ...

خدایا 😍😍😍😍😍 الان تا چه ماهی گرمای هوا آزار دهنده ست؟ 

حتما بیا خوزستان انقد باحاله ک جذبش میشی برا پاییز و زمستان و بهار کلی سرسبزه و بهت خوش میگذره.اهواز مسجدسلیمان.شوشتر.اندیکا.ابادانو....

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اره ب امید خدا آخه شما ک ب گرما عادت ندارین بیاین اینجا اذیت میشی چون اکثر جاهای تفریحی اینجا تابستو ...

فک میکردم شهریور خوب باشه 

شما بیاین اینجا خوب 😁