2777
2789
عنوان

سفر به خوزستان 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5700 بازدید | 66 پست
واقعیتشو بخوای کلا خوزستان نیا اینجا یا خاکه هواش یا گرمه الانم ماها از عید کولر روشن کردیم اگر ...

میخوام قبل از مرگم خلیج فارس رو ببینم یک هفته به عید خوبه؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم لبخند کامل میزنم 😁😁😁😁😁 اونجا ها سوییت تر و تمیز هم هست یا باید بریم هتل؟ 

شهرهای کوچیک توریستی مثل اندیکا و لالی میرید سوییت 

ولی اهواز و مسجدسلیمان و ابادان هتل دارن هتل ام ک تو هر رنج قیمتی دارن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
شهرهای کوچیک توریستی مثل اندیکا و لالی میرید سوییت  ولی اهواز و مسجدسلیمان و ابادان هتل دارن ه ...

خیلی عالیه . چشم مرسی 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
واقعیتشو بخوای کلا خوزستان نیا اینجا یا خاکه هواش یا گرمه الانم ماها از عید کولر روشن کردیم اگر ...

زمستان ام هوا خوب و بهاری هست

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

الان که گرمه ولی خب اومدی حداقل جاهای دیدنی برو که اذیت نشی مثلا تالاب شادگان برو اهواز بازارای خیلی خوبی داره ، ولی خب اگه زودتر میومدی خیلی بهتر بود .

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

خودم خوزستانیم

الان ک به شدت گرمه 

بزار پاییز بیا هوا خیلی خوبه

یا اولای بهار

شهرای ابادان و گناوه و شوشتر و ...خیلی جاهای قشنگی داره

اگه بهار اومدی برو رامهرمز سبزیش خیلی عالیه

قلعه تل

باغملک 

و...

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》