سلام من دیگه امسال میخوام اگه عمری بود هر طوری شده بیام اونورا . تا حالا جنوب نرفتم و اصلا نمیدونم چه فصلی مناسبه ، برای گردش یا خرید یا هردو کدوم شهرا بهتره بریم ، کجا اقامت کنیم و ....
این تاپیک رو زدم که دوستان عزیزم راهنمایی کنن و من موقع سفر یه جمع بندی کامل داشته باشم و اگه کسی با گوگل کردن به اینجا رسید استفاده کنه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان که گرمه ولی خب اومدی حداقل جاهای دیدنی برو که اذیت نشی مثلا تالاب شادگان برو اهواز بازارای خیلی خوبی داره ، ولی خب اگه زودتر میومدی خیلی بهتر بود .
الان که این امضام رو مینویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و بهشدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که میدونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر میکنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمیشم و میدونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
شهرای ابادان و گناوه و شوشتر و ...خیلی جاهای قشنگی داره
اگه بهار اومدی برو رامهرمز سبزیش خیلی عالیه
قلعه تل
باغملک
و...
حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤 "سکوت صدای مورد علاقه ی منه" [intp] 《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》