2777
2789

خیلی دوسشون داشتم قبل بارداری و تو بارداری همیشه کلی بهشون میرسیدم اما الان نینیم خیلی کم خوابه بزور شونه میکنم،یکی دوروز دیگع هم وقت کوتاهی دارم هم لایت،اما از الان دلم گرفته🥺🥺

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

الان موی کوتاه مده

منم کوتاه کردم

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل گرفتن نداره دخترعموی منم کوتاه کرد که حموم و ایناش راحت باشه بعد بچه

خیلیم شیک تر شده 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان موی کوتاه مده منم کوتاه کردم

چه مدلی کوتاه کردی؟تا کجاته الان قبلا تا کجات بود

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
چه مدلی کوتاه کردی؟تا کجاته الان قبلا تا کجات بود

مدل باب

تا یه وجب روی باسنم😁

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
کوتاه کنی خوبه که. بچت بزرگتر شد باز بلند میکنی. اینجوری وقت نمیکنی به موهات برسی. خراب میشخ

منم واسه همین میخام کوتا کنم