دوماه هست که عقد کردیم.تو مجلس ها و یسری مهمونیا که دعوتش میکنم خیلی کم میاد.همش میگه معذبم روم نمیشه.خیلی هم اصرار میکنم ولی میگه روم نمیشه😭😭بنظرتون چیکار کنم؟
میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
خانوادش میگن که کلا از همون اول هی کم رو هست.ما بعده 3سال به هم رسیدیم الان دوس دارم همش پیشه هم باش ...
پس کلا ارتباط اجتماعیش ضعیفه
من برام سخته این مدل شوهری
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
احتمالا فرد درونگرایی هستن که از جمع خوششون نمیاد باهاشون میتونید صحبت کنید ولی اگه قبول نکرد جای تعجب نیست چون تیپ شخصیتش اینجوریه و باید بپذیریم که ایشون همینه و غیر قابل تغییر