2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرکردم😭 کارم درسته یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 21 پست

عروس خانم مبارکه! فقط ازالان تا ابدیت بهت میگم با اصرار کردن وقهرکردن به جایی نمیرسی.وقتی یک مردی با این جور رفت وآمدها راحت نیست هرچی بیشتراصرار کنی وضع بدتر میشه.بهتره سعی کنی بفهمی چه جور شخصیتی داره بعد راه برخورد باهاش رو پیدا کنی. ممکنه ازمردهای درونگرا باشه که توی جمع راحت نیستن یا اعتمادبه نفسش پایین باشه یاخیلی ساده کلا خجالتی باشه...هرکدوم هست بازم تاکید میکنم نه اصرارنه قهر!اول ببین بنده خدا چه جور آدمیه بعد راهش رو پیدا کن نمیتونی به زور که عوضش کنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقااا.حالا باید خیلی تو.جمع باشه به اقتضایه شغلش.ولی اصلا اینجور نیست

خواهرم یک توصیه بهت کنم شوهرت رو با تمام خصوصیات اخلاقیش چه خوب و چه بد بپذیر چون بعداً طعم خوشبختی از بین می‌ره توی زندگی و میشه میدان جنگ و درنهایت هیچ وقت تغییر نمیکنه

عروس خانم مبارکه! فقط ازالان تا ابدیت بهت میگم با اصرار کردن وقهرکردن به جایی نمیرسی.وقتی یک مردی با ...

ممنونم ازتون.خیلی دلگرم شدم با حرفاتون.🙏🏻

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
خواهرم یک توصیه بهت کنم شوهرت رو با تمام خصوصیات اخلاقیش چه خوب و چه بد بپذیر چون بعداً طعم خوشبختی ...

بله حرفتون درسته.ممنون،من که دیگه نمیتونم بیشتر بمونم برم که از دلش دربیارم😥😥

ممنونم ازتون.خیلی دلگرم شدم با حرفاتون.🙏🏻

قربونت برم توهنوز اول راهی انشالله یک دنیا خوشی درانتظارته.اگربگم هیچ مشکلی پیش نمیاد دروغ گفتم اما میتونم بگم اگرهمیشه شوهرت رو همونطور که هست دوست داشته باشی نه اونطورکه خودت میخوای یا اطرافیان قضاوت میکنن اگرتلاش نکنی شخصیتش رو عوض کنی به جاش ازراه درست رفتارش رو تصحیح کنی اگر هرگز باکسی مقایسه اش نکنی وهمیشه یادت باشه چرا انتخابش کردی واگر...اونوقت میبینی زندگی مشترک باهمه دردسرها وبالا وپایینهاش آرامش واطمینانی بهت  میده که هیچوقت درتنهایی بهش نمیرسی.خوشبخت باشی💖💖💖

قربونت برم توهنوز اول راهی انشالله یک دنیا خوشی درانتظارته.اگربگم هیچ مشکلی پیش نمیاد دروغ گفتم اما ...

ممنونم دوسته مهربونم😍🥰خیلی حاله دوتامون الان اینطور بهتره.و همسرم خودش گفت بخدا من هرجا که راحتم میام.ولی اینجور نیست که همه جا نیام.