2777
2789
عنوان

جهت جور رابطه رو بهم زد

971 بازدید | 66 پست

دوست متاهل من متاسفانه با من یک آقایی وارد رابطه شده و الان حدود ۴۰ روز میگذره از رابطه اش به معنای واقعی پشیمون از این کار البته ایشان دختر خیلی خوبی بود خانم خیلی نجیب و بود اصلاً از مجردی هیچ رابطه ای نداشته الان که الان حدوداً ۳۵ سالشه از طرف همسرش حمایت نمی شده همسر بسیار نا مهربان و بی توجهی داشته  متاسفانه با این آقا در فضای مجازی دوست میشه الان که میخواد رابطه رو به هم میزنه و آقا اجازه نمیده الان متوجه اشتباه شده ولی اون آقا تهدید میکنه

با توجه به کمبود محبت دوست من میشه و خیلی بهش محبت میکنه بسیار بهش محبت می کنم بسیار با زبون ریزی خانم و به سمت خودش جلب میکنه الان خانم متوجه شده اشتباه کرده و متوجه شده که قصدش چی بوده اونرآقا اون  آقا اجازه نمیدن که رابطه شان به هم بخوره و  خود خانم فهمیده  درضمن مثل که اون آقا نامزد داره و به این خانم میگه این خانم در بچه داره می خوانم که شما طلاق بگیرم با هم ازدواج کنیم بیا باهم دوست باشیم یا کلاً رابطه نداشته باش با همسرت 

زندگی خانم مختل شده 

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

ه آقا تهدیدش میکنه تهدید میکنه که اگه رابطه را تمام کنیم یه کاری دست خودم میدم یه کاری دست شما میدم هنوز متوجه نمیشه از این تهدید منظورشون از این تهدید چیه

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ه آقا تهدیدش میکنه تهدید میکنه که اگه رابطه را تمام کنیم یه کاری دست خودم میدم یه کاری دست شما میدم ...

چرت میگه 

لینک داستان زندگیم . ✨شما که او را ندیده اید ...چشم هایش..چشم هایش.. چشم هایش . باور کنید من هم سیر ندیدمش چشم هایش نگذاشتند..✨

داره خیلی التماس میکنه به این خانم که من بدون شما میمیرم خیلی دل نازک این خانم و متاسفانه آقای گریه  میکنه که خانم حفظ کنه ترفندش البته 

فکر کنم باید با یه وکیل مشورت کنه و یه اظهارنامه به همچین چیزی بفرسته خونه طرف که اگه بلایی سر من اومد چون تو تهدید کردی پس شک ما به تو میره

حالا یا اینکه یارو میترسه و میره

یا اینکه تهدیدشو عملی میکنه. در صورت دوم به دلیل اینکه اون خانم برگه قانونی داره خیلی راحت میتونه پیگیری کنه

الهی به امید خودت...