مبگه چون تو حالت بدی دیدن ممکنه بخاطر اون کادونه پرونده درست کنن بگن تو حال بدی دیدیم و اینم پیدا کردیم ولی اینا پشت ماشین بودن و کادونمم جلو انگارجاساز بود یعنی جوری نیود دوستم دیده باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا مگه بیکارن چی گیرشون میاد حالا اومدن حالشونو گرفتن رفتن دیگه قتل که نبوده که ترسیده
چون از پسره خبری نیست خیلی ترسیده کاش حداقل ا ن یه خیر میداد میگقت بخاطراون اونحا نیست و مربوط به خودشه ولی خبری نیست اینم نمیتونه خبری بگیره فقط با شماره یکی از یچه ها زنگ زده گوشی پسره دردسترس نبوده
[QUOTE=235412545]مبخواستن که نمیزاشتن بره تموم شدست بعد مگه در حال رابطه کامل گرفتنش و مگه عکس و فیلم ازش گرفتن این ن رابطه کاملو ندیدین نمیدکنمتا جه حد بودن و چقدر دیدن ولی میگه دیدن شلوارشو کشیده بالا ولی دوربین اینا نبود دستشون اسلحه داشتن