2777
2789
عنوان

دوستمو با یه پسر دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 56 پست
اگه هم زنگ بزنن برای توضیحات میتونه بگه اصلا من نبودم؟و اشتباه گرفتین؟اگه واقعا فیلم و عکسی ازش نداش ...

فایده نداره مامور گفته همینه براشون سنده فیلم عکس چی اخه عزیزم سر کار گذاشتنش

خوب دیگه راحت به زندگی ادامه بده 

مبگه چون تو حالت بدی دیدن ممکنه بخاطر اون کادونه پرونده درست کنن بگن تو حال بدی دیدیم و اینم پیدا کردیم ولی اینا پشت ماشین بودن و کادونمم جلو انگارجاساز بود یعنی جوری نیود دوستم دیده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایده نداره مامور گفته همینه براشون سنده فیلم عکس چی اخه عزیزم سر کار گذاشتنش

خدا کنه ماموره دلش با رحم‌بیاد اسمی ازش نبره و بخاطر رابطه نامشروع پسره رو نگه نداشته باشن و مربوط به همون وسیله که پیدا کردن باشن

مبگه چون تو حالت بدی دیدن ممکنه بخاطر اون کادونه پرونده درست کنن بگن تو حال بدی دیدیم و اینم پیدا کر ...

نه بابا مگه بیکارن چی گیرشون میاد حالا اومدن حالشونو گرفتن رفتن دیگه قتل که نبوده که ترسیده 

خدا کنه ماموره دلش با رحم‌بیاد اسمی ازش نبره و بخاطر رابطه نامشروع پسره رو نگه نداشته باشن و مربوط ب ...

به خاطره اون مساله کسیو نگه نمیدارن تهش تعهد میده میره یارو برا مواد اونجاست 

نه بابا مگه بیکارن چی گیرشون میاد حالا اومدن حالشونو گرفتن رفتن دیگه قتل که نبوده که ترسیده 

چون از پسره خبری نیست خیلی ترسیده کاش حداقل ا ن یه خیر میداد میگقت بخاطراون اونحا نیست و مربوط به خودشه ولی  خبری نیست اینم نمیتونه خبری بگیره فقط با شماره یکی از یچه ها زنگ زده گوشی پسره دردسترس نبوده

به خاطره اون مساله کسیو نگه نمیدارن تهش تعهد میده میره یارو برا مواد اونجاست 

حرفای شمارو بهش گفتم یکم ترسش کمتر شده ولی باز حالش بده 

کلی براتون دعاکرد میگه خداکنه حرفاش درست باشه یه عمر دعاش میکنم

میگن بخاطر رابطه نامشروعم شلاق میزنن که چون مامور دیده

مبخواستن که نمیزاشتن بره تموم شدست بعد مگه در حال رابطه کامل گرفتنش و مگه عکس و فیلم ازش گرفتن این نفهمیده نداریم که یه کا....که نشد مدرک 

[QUOTE=235412545]مبخواستن که نمیزاشتن بره تموم شدست بعد مگه در حال رابطه کامل گرفتنش و مگه عکس و فیلم ازش گرفتن این ن رابطه کاملو ندیدین نمیدکنم‌تا جه حد بودن و چقدر دیدن ولی میگه دیدن شلوارشو کشیده بالا ولی دوربین اینا نبود دستشون اسلحه داشتن

حرفای شمارو بهش گفتم یکم ترسش کمتر شده ولی باز حالش بده  کلی براتون دعاکرد میگه خداکنه حرفاش د ...

انشالله حالش بهتر بشه ادمیم دیگه هممون اشتباه کردیم درس گرفتیم بگو خودش ازار نده اصلا میخواد من گردن بگیرم بگو راحت بخواب شری از سرت ول شده صدقه بده 

یعنی کامل ندیدن اینا رابطه داشتن یا نه ولی شک کردن به این رابطه چون نمیخواستن رابطه داشته باشن فقط عشق بازی میگه قرار بود باشه که رسیدن 

بعد بهشون گفته تو ماشین جای اینکاراست یه دوستمم گفته چرا ارزش خودتو اینقدر پایین میاری

انشالله حالش بهتر بشه ادمیم دیگه هممون اشتباه کردیم درس گرفتیم بگو خودش ازار نده اصلا میخواد من گردن ...

خدا دلتو شاد کنه با همین ماه عزیز

این بدبختم گول خورد شتید این‌اتفاق باعث شد دیگه سراغ اینکارا نره و طرفشک بشناسه خدابهش رحم کرد بدتر ازاین نشده