2777
2789

بچه ها من بین یه آدم مذهبی و یه آدم غیر مذهبی در رفت و آمد ام.

گاهی فکر میکنم خدا هست.گاهی فکر میکنم خرافاته و فقط افسانه های ساختگیه.

گاهی حجاب رو قبول دارم و میگم بنیان خانواده  حفظ میکنه.گاهی میگم آزادی زن رو میگیره و فقط حس کادو پیچ بودن و تقدیم شدن به مردا رو راضی میکنه.فکر میکنم شاید مردا به خاطر حس مالکیت اینو به زنا تحمیل کردند.

گاهی فکر میکنم حرف اسلام درسته گاهی حرف خارجی ها

دیگه دارم قدرت تجزیه و تحلیل و تفکرمو از دست میدم.نمیدونم چیکار کنم.نمیدونم چه جور درست رو از نادرست تشخیص بدم.حرف کدوم قشر رو قبول کنم و کدوم رو نه. 

تا الان فقط از قانون انسانیت پیروی کردم.سعی کردم ضرر نکنم و به کسی ضرر نرسونم.شرمنده ی خودم و وجدانم نباشم

ولی این سر در گمی و بی اعتقادی داره نابودم میکنه.

کلی فکرمو درگیر کرده.دوست دارم یا رومی رومی باشم یا زنگی زنگی.

بهم بگید شما هم همینجورید یا نه؟

یا راهکار بدید که از این بلاتکلیفی در بیام

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

من دقیقا تا سال ۹۹ اینجوری بودم تا اینکه رمضون ۹۹ تصمیم گرفتم قرآن رو به زبان فارسی بخونم از اول تا آخر.بعدش دیگه شکی نداشتم

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه افراط کن نه تفریط 

دین که مشخصه اسلامه ....

حجابم به خاطر خودت گفته میشه رعایت بشه وگرنه بی حجابی ی جور بی عفتی به حساب میاد حالا افراط نکن معمولی باش

الحمدلله رب العالمین ...

توی هر دین و مذهبی فقط اومده مه انسان باشید به کسی اذیت نرسونید

بحث حجاب و باید ببینی چرا حجاب میگیری چه دلیلی برای خودت داری اگر موجه بود از نظرت انجامش بده و قبولش داشته باش 

من حد وسطم

به طور مثال جلوی مردای فامیل روسری سر نمیکنم ولی یقه باز و لباس کوتاه و استین کوتاه اصلااا نمیپوشم..

م  ش  ر  و  ب  و قیلون و اهلش نیستم.

نماز نمیخونم. 

قران میخونم.

به حیونا و گیاهان اسیب نمیزنم.

سعی میکنم تو طول روز کار خوب و خیر حتما انجام بدم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

تازه داری عاقل میشی،اون یکم تردیدم بخاطر فرهنگیه که توش بزرگ شدی

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

زندگی پس از زندگی رو ببین

کتاب اعتقادی بخون

این همه کتاب نوشته شده

تفسیر قران رو بخون

تحقیق کن راجب خدا

راجب اسلام

ببین حضرت علی کی بوده

ببین ایا اسلام چیزی جز انسانیت رو به من مردم یاد داده؟

و اشتباه نکن

عمر نهایتا هشتاد ساله ارزش تا ابد الدهر عذاب کشیدن رو نداره!!!

توی هر دین و مذهبی فقط اومده مه انسان باشید به کسی اذیت نرسونید بحث حجاب و باید ببینی چرا حجاب میگی ...

واقعا در نوسان ذهنی ام.گاهی واقعا مذهبی و محجبه میشم گاهی شدیدا متنفر میشم 

وقتی زندگی غیر مذهبی ها و کشور های غیر مذهبی رو بررسی میکنم به نظرم اونا شاد ترند و رضایت بیشتری دارند.

ولی بازم نه دلم به اینوری راضیه نه به اونوری

از لس آدم مذهبی واقعی کمه و واقعا دیده نمیشند اینجور شدم.در کل قوانین اخلاقی اسلام رو قبول دارم ولی حقوقی رو نه.حجاب و مهریه و نفقه و حضانت و ارث رو قبول ندارم.

اینا بدتر دو به شک ام میکنند

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
واقعا در نوسان ذهنی ام.گاهی واقعا مذهبی و محجبه میشم گاهی شدیدا متنفر میشم  وقتی زندگی غیر مذه ...

باید انتخاب کنی دیگه ما تا وقتی که تو ایران با این دین و مذهبون هستیم نمیتونیم خیلی چیزا رو بذاریم کنار، خود منم مثل شمام ولی نمیتونم حجابمو بذارم کنار در حالی که خیلی از دوستامون و اشناهامون براشون مهم نیست، ولی از یه طرفی هم از دین زده شدم، دینمون شده همش دروغ همش غم همش بدبختی فقط خدارو قبول دارم، خدایی که خدای اون بیحجابای خارجی خدای ما هم هست و مهربونتر از این حرفاست، باید بچینی کنار هم ببینی چی میخوای چیا برات مهمه و یه سمت و انتخاب کنی