2777
2789
عنوان

استفاده از قانون نوشتن و جذب و...برای خواسته ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 49 پست
سعی کردم باور کنم ولی نشد شاید در آینده بشه خدا میدونه 

ببین چیز دور ا ذهنی تیست ک نشه آدم باور کنه البت حقم داری آدم گاهی وقتا به خوب شدن یسری چیزا باور نداره ک با نوشتن اتفاق بیوفته حالا یدفعه با یه چیز کوچیک امتحان کن ک باورت قوی بشه😃

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسلما چیزیو ک ادم براش تلاش کنه خدا هم دستشو میگیره ولی در این مورد ندانم🗿

موافقم اینم یجو تلاشه🗿

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂

بله با قانون جذبی که آرزو تو نقاشی میکنی 

بعضیا همون تاریخ بعضیا چند وقت بعدش ولی شدن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

من مینویسم چن ماهی میشه باور کن ب اون چیزایی ک نوشتم رسیدم،تنهانوشتن کافی نیست باید تصورش کنی ک ب اون خواسته ای ک میخواستی رسیدی روزی ۱۵الی ۳۰دقیق ،۱۵دقیق صبح ۱۵دقیق شب قبل خواب 

هم اینکه ادم سبک میشه بانوشتن اعتمادبنفس میره بالا خیلی حس خوبیه تا میتونی بنویس،اینجوری باید بنویسی ک انگار ب خواسته ات رسیدی مثلا خدایاشکرت ب خاطر ماشین دلخواهم ک خریدم.

آره توضیح نمیدم چیبود ولی واقعا بدون تاثیر داره همیشه بنویس و شکر گذاری کن موفق باشی دوست عزیز

اها عزیزم اشکال نداره🤍اره باور دارم ممنون💕از شکرگذاری نتیجه دیدم اونم عالیه

بسیااااار مخصوصا مواقع استرسی

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

ببین چیز دور ا ذهنی تیست ک نشه آدم باور کنه البت حقم داری آدم گاهی وقتا به خوب شدن یسری چیزا باور ند ...

اوکی گلکم

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم 
بله با قانون جذبی که آرزو تو نقاشی میکنی  بعضیا همون تاریخ بعضیا چند وقت بعدش ولی شدن

ایول😃🗿

من مینویسم چن ماهی میشه باور کن ب اون چیزایی ک نوشتم رسیدم،تنهانوشتن کافی نیست باید تصورش کنی ک ب او ...

دمتتتت گرممممم انشالله که به همه خواسته هات برسی خوشگلم😃😃میخوام شروع کنم امتحان کردن انشالله نتیجه بده😃🦾