2777
2789
عنوان

استفاده از قانون نوشتن و جذب و...برای خواسته ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 49 پست

بله بله.

آرزوهایتان را روی کاغذی بنویسید.

از خودکار قرمز استفاده کنید.

با خط درشت بنویسید.

در گوشه سمت راست هم بنویسید من می‌توانم

بعد کاغذ را مچاله کنید و به فکر فرو بروید که این حرف‌ها چه ریشه و مدرکی دارد.

بسیااااار مخصوصا مواقع استرسی

عه جدی😃ینی اگ قبل بیرون رفتن بگم مثلا ننم اجازه بده میده؟😂

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون جذب و..همش چرت و کلاهبرداریهای اینستاست . فقط میتونی هدفت رو بنویسی با برنامه لازمش . بدون ت ...

ولی با قانون جذب یه راهیایی برات باز میشه

من یه روز یه چیزی رو با قانون جذب به چشم دیدم که خودم حیرت کردم  همون اتفاق همون تاریخ

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

قانون جذب و..همش چرت و کلاهبرداریهای اینستاست . فقط میتونی هدفت رو بنویسی با برنامه لازمش . بدون ت ...

احتمالا ا منبع اشتباه مطلب خوندی.ولی خب اره اونایی ک خیلی مغالطه میکنن موافقم اما اگ دقت کنی ماهم داریم میگیم ک تلاش هم درکنارش باید باشه به همراه باور و حس خوب انشالله ک واست نتیجه بده و حسش کنی😃

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
عه جدی😃ینی اگ قبل بیرون رفتن بگم مثلا ننم اجازه بده میده؟😂

این مثال شما سطحیه من واسه مسائل خیلی مهم استفاده کردم و خدا رو شکر به دادم رسیده خوب شد یادم آوردی باز شروع کنم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

احتمالا ا منبع اشتباه مطلب خوندی.ولی خب اره اونایی ک خیلی مغالطه میکنن موافقم اما اگ دقت کنی ماهم دا ...

نه کاملا منابع علمی خوندم که اینها روانشناسیها و ادعاهای بیپایه و زرد هست برای فالور و‌... . 

احتمالا ا منبع اشتباه مطلب خوندی.ولی خب اره اونایی ک خیلی مغالطه میکنن موافقم اما اگ دقت کنی ماهم دا ...

سوال: منبع اصلی جذب چه کتابی است که بتوان گفت این است و جز این نیست؟ به تعداد دکان‌داران جذب تفسیر مختلف از جذب و کارکرد و دلایلش وجود دارد.

مشهورترین کتاب درباره جذب همان کتاب سیکرت خانم رندا برن است که محکم‌ترین تکیه‌گاهش قصه‌هایی است که از اینجا و آنجا جمع کرده و هیچ امکان راستی‌آزمایی درباره آن وجود ندارد.

تصادفی بوده .قانون جذب وجود نداره .

تصادفی؟

من واسه کار یه نفر انجام دادم  طرف خودشم فک نمیکرد این کار بهش پیشنهاد بشه همون یه بارم سفارش گرفت دیگه کار نکرد

منم فک میکردم واقعیت نداره ولی داشت

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بله بله. آرزوهایتان را روی کاغذی بنویسید. از خودکار قرمز استفاده کنید. با خط درشت بنویسید. در ...

نظرتون قابل احترام خب هرکس به یهچیزی باوری داره اینطور نیس ک شما فقط بنویسی شما قراره با باور و حس خوبت به همراه تلاشت به اینا برسی ک نوشتن و باور و حس خوب تلاش ذهنی و اون دوندگی و حالا باقی تلاش ها تلاش فیزیکی آن ک در کنار هم به رسیدن کمک می‌کنن امیدوارم ازش نتیجه بگیری و متوجه بشی اشتباه میکردی🤍

این مثال شما سطحیه من واسه مسائل خیلی مهم استفاده کردم و خدا رو شکر به دادم رسیده خوب شد یادم آوردی ...

شوخی کردم🗿🤍شکر امیدوارم به داد منم برسه

نظرتون قابل احترام خب هرکس به یهچیزی باوری داره اینطور نیس ک شما فقط بنویسی شما قراره با باور و حس خ ...

ما به این میگوییم برنامه‌ریزی خواهر من. جذب همان برنامه‌ریزی است؟ قطعا نه و فرق دارند.

ما می‌نویسیم چون با نوشتن افکار پراکنده جمع می‌شوند و در دسترس هستند، نه اینکه فکر ما برای کیهان فرکانس بفرستد و کیهان بگوید قربانت به زودی! 

سوال: منبع اصلی جذب چه کتابی است که بتوان گفت این است و جز این نیست؟ به تعداد دکان‌داران جذب تفسیر م ...

ببین من به اون تفاسیر و تدابیر و مغلطه هایی ک میکنن  منظورم نیست من دارم میگم وقتی انسان باور کنه یچیزی رو طبیعتا واسش اتفاق میوفته و اینکه حس خوب و تلاش هم در کنارش باشه.

و اینکه حدیث هست ک میگه وقتی حاجتی رو از خدا خواستی بعدش جوری رفتار کن ک انگار خواسته ی تو پشت دره ک توی قانون جذب هست همچین چیزی ک میگه اول درخواست و سپس حس خوب داشتن و احساس داشتن خواسته و سپس دریافت اون

طبیعتا ممکنه قانع نشی اما خب اگ توی نت سرچ کنی قانون جذب در قرآن به پاسخ های خوبی میرسی ممنون ک خوندی🤍🫂

ما به این میگوییم برنامه‌ریزی خواهر من. جذب همان برنامه‌ریزی است؟ قطعا نه و فرق دارند. ما می‌نوی ...

ولی خب قبول کنید وقتی حستون خوبه ببینید چقد رفتارتون خوب میشه یا کلا روزتون انگار عوض میشه حالتون بهتره