خلاصه که آره اگ تجربه مجریه ای در این مورد دارین بگید با تچکر کلتونو میبوسم🗿👌🏿
زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿 انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
ببین من به اون تفاسیر و تدابیر و مغلطه هایی ک میکنن منظورم نیست من دارم میگم وقتی انسان باور ک ...
قانون جذب با این هم فرق دارد. در اسلام یک دعا و خواسته لزوماً عیناً مستجاب نمیشود اما در قانون جذب چنین چیزی گفته نمیشود. در کتاب سیکرت عملا انسان را جای خدا گذاشتهاند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قانون جذب با این هم فرق دارد. در اسلام یک دعا و خواسته لزوماً عیناً مستجاب نمیشود اما در قانون جذب ...
اونو اصن ولش کن ببین خودت به چی اعتقاد داری ببین عقلت چی میگه🫂🤍
زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿 انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂