2777
2789
عنوان

استفاده از قانون نوشتن و جذب و...برای خواسته ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 49 پست
ببین من به اون تفاسیر و تدابیر و مغلطه هایی ک میکنن  منظورم نیست من دارم میگم وقتی انسان باور ک ...

قانون جذب با این هم فرق دارد. در اسلام یک دعا و خواسته لزوماً عیناً مستجاب نمی‌شود اما در قانون جذب چنین چیزی گفته نمی‌شود. در کتاب سیکرت عملا انسان را جای خدا گذاشته‌اند.

ولی خب قبول کنید وقتی حستون خوبه ببینید چقد رفتارتون خوب میشه یا کلا روزتون انگار عوض میشه حالتون به ...

قطعا، کسی منکر اثر مثبت امیدواری نیست ولی جذب به همین اکتفا نمی‌کند. اگر این را می‌گفت کسی مشکلی نداشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون جذب با این هم فرق دارد. در اسلام یک دعا و خواسته لزوماً عیناً مستجاب نمی‌شود اما در قانون جذب ...

اونو اصن ولش کن ببین خودت به چی اعتقاد داری ببین عقلت چی میگه🫂🤍

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
اونو اصن ولش کن ببین خودت به چی اعتقاد داری ببین عقلت چی میگه🫂🤍

جذب یک مسئله عقلی نیست. شما با استدلال عقلی و صغری‌کبری به جذب نمی‌رسید.

قرآن بخوانید و توحید را جایگزین جذب کنید.