2777
2789
عنوان

از خواهرشوهرم چندشم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم بزار بیاد بچه هفت ساله تنوع طلبه خاهر شوهر منم کوچیکه بهش بگم بیا خونمون با کله میاد یه روز نکشیده حوصلش سر میره میگ ببریدم خونمون

میشه دعا کنید نامزدم کار پررونق گیرش بیاد🦋🥺
چطوری بگم بنظرت با چه ادبیاتی

ببحشید من ریپ زدم چون یبار بمنم چنین چرت و پرتایی گفتن.بگو اصلا خواهر خودم من مسئولیتشو قبول نمیکنم چون حوصلشو ندارم مسئولیت سلامتش هست مسئولیت درسش پسئولیت رفت و آمدش دوسال دیگه هم مسئولیت بلوغش.باز میگم یه ثانیه هم قبول نکن به شوهرتم فردا صبح بگو که بگه بهشون لازم شد خودت بگو بذار بده بشی مهم نیست.بگو اصلا برنامه نریزین بگو حرف خودتونو میخونه من اصلا قبول نمیکنم.

چرانسبت به یه بچه ی 7ساله این حس روداری🙄 اون فقط یه بچه ی کوچیکه اگه بچه ی خودتم بوددوست داشتی دیگ ...

دقیقا خاطرات بچگی همیشه تو ذهنشون میمونه اگه احترام بزاری یا بی احترامی ببینن واسه همیشه تو ذهنشون ب عنوان آدم خوب یا بد میمونی،ب نظرم حتی مهمتر از بزرگتران

این نیز بگذرد.‌‌..

تو کاریت نباشه فقط شوهرتو بنداز جلو.

اگه دیدی از اونم ابی گرم نمیشه زنگ بزن مادر شوهرت بگو من نمیتونم مامان مسولیت قبول کنم .یا بگو کار دارم . میرم باشگاه . مریضم یا یه بهونه جور کن دیگه 

ملت چه فکر اسایش خودشونن  تو واسه من بچه بزرگ کن منم راحت زندگیمو بکنم

زن عموی منم پسرش و از وقتی ۱۰ سالش شده اورده خونه مامان بزرگم تا الانک ۱۸ سالشه میگ راحت ترم جلوش روم نمیشد با شوهرم برم حموم.

تازه بدبخت مادربزرگم۸۰ سالشه هروز صبح ساعت شش باید بلندشه برا اقا سیب زمینی سرخ کنه ک صبحونه گرم بخوره بر مدرسه

میشه دعا کنید نامزدم کار پررونق گیرش بیاد🦋🥺
زن عموی منم پسرش و از وقتی ۱۰ سالش شده اورده خونه مامان بزرگم تا الانک ۱۸ سالشه میگ راحت ترم جلوش رو ...

آخی بنده خدا راس میگفته دیگه نمیشه جلو بچه باهم برن حموم کار خوبی کرده  

راستش ربطی به چندش نداره😐ولی همسرتو توجیه کن گذشته از زحمت یا دردسر ویا اینکه حتی راحت نمیتونی جایی ...

دقیقا گاهی فک میکنم مثلا من بخوام برم خونه مامانم اینو کجای دلم بزارم

زن عموی منم پسرش و از وقتی ۱۰ سالش شده اورده خونه مامان بزرگم تا الانک ۱۸ سالشه میگ راحت ترم جلوش رو ...

والا من مادرشوهرم دوتا برادرزاده کوچولو داره . پدر مادر بچه ها دونفری رفته بودن یه شهر دیگه یه هفته بچه هارو سپرده بودن دست خواهر مادرشوهرم .

مادرشوهر من میدید خواهرش اذیت میشه بچه ها رو یه روز اورد پیش من . صبح تا شب خونه رو شبیه ویرانه کرده بودن . همه جای خونه اثر انگشت داشتن . انقددررررر سروصدا و شیطونی کردن. مادرشوهرم شب بردشون صبح زنگ زد درو بزن بچه هارو بفرستم بالا . گفتم برشون گردون . من نمیتونم نگهدارم . مگه به من سپردن بچه هاشونو؟ 

به خدا یه هفته جنگ اعصاب راه انداخت تو خونه ی ما

والا من که الان دخترم ۵سالشه خسته شدم از دست سوالاتش وخواسته هاش انقدرم ریز میشه تو کارا وحرکات منو باباش که اصلا ما نمیتونیم زیاد پیش هم بشینیم دیگه خواهر شوهر اونم ۷ساله که دیگه جای خود داره

واسه اون عزیزانی که پرسیدن چرا میخواد بیاد چون مدرسه نزدیک خونشون نیست البته ۱۵کیلومتر بیشتر مدرسه ت ...

به نظرم گناه داره بذاربمونه پیشتون درسشوبخونه خودتوبذارجای اون همینجوری طفلی ازپدرومادرش دوره وحتماپیش شمامعذبه سعی کن به چشم خواهربهش نگاه کنی وتودرساش کمکش کنی..به جایی برسه هیچوقت محبتاتوفراموش نمیکنه... پدره منم ازروستااومدشهرخونه ی عمه ش درس خوند9سالش بودهنوزم که هنوزه ازعمه ش یادمیکنه ومیگه اگه عمم نبودنمیتونستم دبستان برم