2777
2789
عنوان

از خواهرشوهرم چندشم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 122 پست
میدونی یه بدبختی دیگه هم دارم خودم معلم ابتداییم

عهههه . پس درسم بایددددد یادش بدی اکه بذاری بیاد . چون نمراتش هم بد بشه میگن نرسیدی به درسش .

پس فردا بچه تونم دنیا بیاد دیگه عمراااا دختره رو نمیبرن ها 

خودش به زور باهااشون رابطه برقرار میکنه . من نه میرم خونشون نه اونا میان . سالی یه بار دعوت کنن دعوت ...

هعی بابا باز حداقل خودشون هر کاری میکنن اوکی با نا کار نداشته باشن

اونروز مهمون داشتم مادرشوهرم میگه باید یه بار هم خانواده برادرزاده مو دعوت کنی خونتون خیلی دوست دارن بیان خونتکن، برادرزاده ش ۲۰ ساله ازدواج کرده، ما ۴ ساله ازدواج کردیم یه دعوتمون نکرده تاحالا اونوقت من دعوتش کنم که چی به عنوان پاگشا؟! منم خودمو زدم به اون راه گفتم اره دعوتشون کن خونتون، مثلا نفهمیدم که خونه ی ما رو میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم گناه داره بذاربمونه پیشتون درسشوبخونه خودتوبذارجای اون همینجوری طفلی ازپدرومادرش دوره وحتماپ ...

اینارو جدی گفتی؟ینی واقعا فرق قدیم و با الان نمیدونید؟شرایط این خانم رو شما اصلا میدونید؟

شما هم یه لظه خودتو بزار جای استارتر ببین واقعا میتونی همچبن کاری بکنی؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
عهههه . پس درسم بایددددد یادش بدی اکه بذاری بیاد . چون نمراتش هم بد بشه میگن نرسیدی به درسش . پس فر ...

عه چرا من تازه فک کردم بچم دنیا بیاد یه بهونه ایه برام که خودم بچه کوچیک دارم نمیتونم یه بچه دیگه رو هم قبول کنم

اینارو جدی گفتی؟ینی واقعا فرق قدیم و با الان نمیدونید؟شرایط این خانم رو شما اصلا میدونید؟ شما هم یه ...

هیچکس حاضر نمیشه خودش اینکارو کنه ولی برای بقیه اشکال نداره گناه داره عمه های شوهر منم میگن بیار پیشت گناه داره از کیسه خلیفه میبخشن

هیچکس حاضر نمیشه خودش اینکارو کنه ولی برای بقیه اشکال نداره گناه داره عمه های شوهر منم میگن بیار پیش ...

خودتو پیش شوهرت هی بزن بمریضی غش وضعف کن آخرای بارداریته  بهترین فرصته هااااا

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚
اینارو جدی گفتی؟ینی واقعا فرق قدیم و با الان نمیدونید؟شرایط این خانم رو شما اصلا میدونید؟ شما هم یه ...

عزیزم من بایه پسربچه ی کوچیک وباردارهم بودم دوتابچه های جاریم روچندماه نگه داشتم خودمم تحت نظربودم وفشارم مدام روی17-18بودولی انقدربهشون محبت کردم که اونام با سن کم کمک حالم بودن یکی 8ساله یکی4ساله باپسرم باهم بهم کمک میکردن وکارام روانجام میدادن... 

استاترعزیزهم باردارن شایداین دخترهم کمک حالشون شد.. فقط یکم ازدیدمثبت نگاه کنیم چیزی ازمون کم نمیشه

گفتی بچه بیاد اینو دیگه عمرا ببرن چرا؟فکرم مشغول شد

چون میگن الانم بچه رو دوس داره بذار بمونه . یه مدت بعدم که بچه بزرگ شد میگن این بیاد بچه ات تنها میمونه بذار بمونه باهاش بازی کنه . دیگه وبال گردنت میشه

عزیزم من بایه پسربچه ی کوچیک وباردارهم بودم دوتابچه های جاریم روچندماه نگه داشتم خودمم تحت نظربودم و ...

بچه انقدی چه کمکی میتونه بهم کنه فقط اذیت میکنه و میره رو اعصابم ضمن اینکه واسه چند ماهم نمیاد دیگه قشنگ همینجا موندگاره و منم مراقب خودمم نمیتونم باشم خونه مامانمم همش 

عزیزم من بایه پسربچه ی کوچیک وباردارهم بودم دوتابچه های جاریم روچندماه نگه داشتم خودمم تحت نظربودم و ...

ببین گلم شاید جاری شما یه شرایط ویژه ای داشته مثلا مریض بوده یا مشکلی داشته چیزی که اینجا انسانیت حکم میکنه واقعا اقوام درجه یک با وجودیکه وظیفه شون نیست کمک حالی باشن.اما شرایط استارتر خیلی فرق داره.اون خودش شاغله باردار هم هست.پدرو مادر اون بچه هم فقط بخاطر اینکه از سر خودشون بازش کنن اینکارو میکنن.نمیدونم من با وجودیکه واقعا ادم بدی نیستم اما از دید خودم صحبت میکنم منم باشم اصلا قبول نمیکنم.بچه مسعولیت داره

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
ببین گلم شاید جاری شما یه شرایط ویژه ای داشته مثلا مریض بوده یا مشکلی داشته چیزی که اینجا انسانیت حک ...

درسته مسئولیتش سخته وریسکه ولی من بیشتردلم برای اون طفل معصوم میسوزه که داره این وسط مثله توپ پاس کاری میشه به استاترم حق میدم قبول نکنه ولی میگم برای ثوابشم که شده نذاره دله بچه به اون کوچیکی بشکنه... 

جاریه من میخواست طلاق بگیره بچه هاشوانداخته بودخونه ی مادرشوهرم.. مادرشوهرمم چون ازجاریم بدش میومداین دوتابچه روخیلی اذیت میکردخودم آوردم خونمون چون ازینکه کسی دوسشون نداشت ناراحت وافسرده بودن این حرف رودختربزرگه بهم زد.. وواقعااینجوربچه هاهمچین حسی رودارن که هیچکس دوسشون ندارن واضافین

میدونی یه بدبختی دیگه هم دارم خودم معلم ابتداییم

پس شاغلین ،به چ امیدی انتظار دارن شما بتونید از ی بچه ۷ ساله مراقبت کنید چون از مدرسه بیاد غذا میخاد یا یکی بره دنبالش و ببره و بیارتش ینی ی نفر با تایم آزاد 

این نیز بگذرد.‌‌..