2777
2789
عنوان

ینی سرنوشت و بچهام من چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 76 پست
رزق بچه های کار تو خیابونو چرا نمیده؟؟؟؟ رزق کودکان افریقایی رو همینطور تا کی میخواید ب این جملات ...

تاپیکای اینجور ادمارو نگاه کنی خودت متوجه میشی نباید جدیشون بگیری

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
خدا قهرش نگیره قصدشو داشتم شاید باورت نشه فکر میکردم تازه باردارم ولی نزدیک ۱۱.۱۲ هفته بودم اولین با ...

ببین قشنگگ فکراتو کن ۲ تا بچه رو‌دست تنها بدون پدر بزرگ کردن  خیلیی خیییلی سختههه باید تمکن مالی خوبی داشته باشی

یکاری نکن بعدها بچه ب دنیا اومد لعن و‌نفرینت کنه

خیلی فکر کن ب این موضوع

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما که قصد جدا شدن داشتی باید حواستو خوب جمع میکردی که اصصصلا باردار نشی بقول دوستمون جلوگیری سفت و سخت انجام میدادی.الانم که باردار شدی اگه پدرش فهمیده بهش بگو که میخوای سقط کنی اگرم اجازه نمیده خوب شرایط زندگیتونو درست و حسابی بسازید که جدا نشید.هرچند نمیدونم علت طلاق چیه.ولی شما اگه میخوای طلاق بگیری و بچه اولتو با خودت ببری حالا چه یه بچه چه دوتا چه فرقی داره در هر صورت دردسرای خودشو داره.خدا کمکتون کنه.

ببخشید بهتون بر نخوره حتما برید پیش روانشناس یا روانپزشک حتما از نظر روحی در فشار هستی تازه هم زایمان داشتی اگر درمان نکنید قطعا تو تصمیم گیری دچار مشکل میشید 

اگر هم میتونید رابطه تونو اصلاح کنید یه فرصت دیگه بهم بدید

به نظر من جنايت در حق بچت ميكني كه تو اين اوضاع بياريش به دنيا كاش منم سقط ميشدم تا بيام تو زندگي كه ارامش توش نيست 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
هم‌اکنون شاهد حملات یک جانبه کاربران هستیم🥲

به کاربرا ربطی نداره

یه سریا خرافاتی و‌ عقب افتاده ان

ب عمق مسئله و‌اینده نگاه نمیکنن

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

مشکلت باهمسرتون چیه؟هیچ جوری نمیشه بمونی؟خیلی بچه ها کوچیکن آخه...

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

من اگه تصمیمم به جدایی باشی و همچی چیزی برام پیش بیاد سقط میکنم

بهتره یه بچه کنارم زجر بکشه نه دوتا😔

باید زودتر بفکر سقط بودی نه الان که سه ماهته

اگه شرایطشو داری یه فرصت دیگه به همسرت بده؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

علت طلاقت؟ اومدن یک بچه به این دنیا فقققطططط با ادن خدا انجام میشه رزقشم خدا میده پس این فکرارو ن ...

ان شالله این بچه مسیر زندگی استاتر رو به سمت خوشبختی وعاقبت بخیری هدایت کنه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

سقطش نکنی که چوبشو می خوری بدجور. خواست خدا بوده . منم دقیقا زمانی که می خواستم جدا بشم فهمیدم بچه دومم رو باردارم ولی سقطش نکردم بخاطر خدا. الانم مشکلم اگه خدا بخواد داره حل میشه. خدا این بچه رو فرستاد که بشینم پای زندگیم. نیت کن قران باز کن معنیش رو بخون حتما آرامش می گیری