امشب خیلی ناراحتم تو مرحله ی جدایی بودم که متوجه بارداریم شد و از اون روز از غصه دارم میمیرم خداقهرش نگیره مهر این بچه به دلم نیس .همیشه به این فکر بودم که بعد جداییم اینده خودمو بچمو چطور بسازم ولی این تو راهی همه برنامهامو بهم ریخت... نمیدونم چطور از پس زندگی ۲ تا بچه بربیام. خودم باید چیکار کنم.مامانم که از وقتی متوجه بارداریم شده بدتر از منه همش میگه تو انقدر جوونی دیگ مجبوری ایندتو بزاری پای بچهات حس میکنم افسردگی بارداری گرفتم انگار دیگ هیچی خوشحالم نمیکنه این روزا...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خرافات کجا بود عزیزم اون بچه رو خدا آفریده و به این دنیا اورده
اگه رابطه ای وجود نداشت هبچوقت بچه ای ب وجود نمیومد پس لطفا این خدا افریده و رو تموم کنید اون بچه با کمبود ب دنیا میاد تازه اگه طلاقم نگیرن اون بچه تا وقتی بزرگ شه هی باید بین ی خانواده ک از دعواهاشون تنش هاشون مشکل روحی و روانی میگیره تا اخر عمرش
این شهر همه در پی حرفند و حسودند..اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂 کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم
سقط نکن گناهه حالا هر چقدر هم بگن بعدا بزرگ شه نفرینت میکنه یا هر چی مخصوصا که الان ۳ ماهش شده سقطش فرقی با کشتن یه بچه که متولد شده نداره اون بچه الان قلبش داره میزنه فقط تو شکمت هست نمیبینیش صداش رو نمیشنوی باید از قبل حواست میبود نمیدونم وقتی قراره جدا شی چرا رابطه اینجوری دارین نمیدونم دلیل طلاقت چیه بخاطرش برین مشاور انشالله که حل میشه
منم فقط با این جمله که خدا خواسته دارم خودمو گول میزنم
آدمی داره طلاق میگیره نزدیکیش به چیه اخهههههه؟؟؟؟؟؟گناه اون بچه چیه؟؟؟؟تاوان داره.خواست خدا چیه الان تو این یه نمونه.
حالا کاریه شده.اول شرایط بچه رو درنظر بگیر.اول فکر بچه باش.از خودگذشتگی کن اگه میشه بساز بخاطر بچه بیگناه ک از رو کم عقلی خودت داره میاد.فقط دیگه تو زندگیت از عقلت بیشتر استفاده کن.تا آمار این بچه های کار و طلاق و بهزیستی و آواره ایقدر نره بالا.دمت گرم بخدا.
برای بچه اولم ناراحت نیستم زیاد ولی این بچه میتونه اینده سرزنشم کنه چرا وقتی میدونستی زندگیت اینه من ...
خب خودت بشین فک کن درست
ببین شرایطشو داری با دوتا بچه طلاق بگیری
یا بزگشون کنی از همه لحاظ تامینشون کنی
کمبود نذاری براشون
یا میتونی بمونی و ادامه بدی و در اینده اون بچه تنش روحی نداشته باشه از مشکلات شما
با ی ادم کاربلد مثل مشاور حرف بزن
این شهر همه در پی حرفند و حسودند..اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂 کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم
ببین قشنگگ فکراتو کن ۲ تا بچه رودست تنها بدون پدر بزرگ کردن خیلیی خیییلی سختههه باید تمکن مال ...
دقیقا ۹۰ درصد استراسم از وضعیت مالیه .مدرکشو اشنارو همه چیزو داشتم که الان سر ی کار خوب برم مستقل شم و تا یکی دوسال اینده کامل مستقل شم ولی الان از بس ضعف دارم تکون خوردنم برام سخته تا بخوام خودمو جمع و جور کنم برای استقلال شاید خیلی خیلی زمان ببره